Nesnauskite – „airBaltic“ ieško naujų darbuotojų

„airBaltic“ paskelbė pirmąją Atvirų durų iniciatyvą, kuri vyks kovo ir balandžio mėnesiais. Šiuo renginiu siekiama surasti jaunų specialistų, norinčių prisijungti prie „airBaltic“ komandos pagal vykdomą verslo plėtros planą „Horizon 2021“.

Kovo ir balandžio mėnesiais „airBaltic“ kviečia motyvuotus asmenis apsilankyti bendrovės būstinėje Rygoje<br>lrytas.lt nuotr.
Kovo ir balandžio mėnesiais „airBaltic“ kviečia motyvuotus asmenis apsilankyti bendrovės būstinėje Rygoje<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2016, 9:35 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 2:48 AM

„Horizon 2021“ verslo planas įgauna pagreitį. Jau per pirmuosius du 2016 metų mėnesius jaučiame keleivių skaičiaus augimą. Taip pat 2016 metais laukiame atvykstant mūsų naujųjų „CS300“ lėktuvų, praplėtėme „airBaltic“ maršrutus ir pasiūlėme geresnį susisiekimą visame Baltijos regione. Natūralu, kad mes norime pakviesti jaunus talentus prisijungti prie šios unikalios plėtros, – sako „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Graussas.

Iniciatyvoje kviečiami dalyvauti jauni specialistai, norintys dirbti kartu su apdovanojimus pelniusia „airBaltic“ lėktuvų įgula. Todėl, kovo ir balandžio mėnesiais „airBaltic“ kviečia motyvuotus asmenis apsilankyti bendrovės būstinėje Rygoje.

Daugiau informacijos „airBaltic“ įdarbinimo svetainėje https://recruite.airbaltic.com/.

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų.

Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų. Taip pat bendrovė siūlo naujus tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.