Pradedamas vasaros skrydžių sezonas

Trijuose Lietuvos oro uostuose

Iš Vilniaus oro uosto vasarą bus galima skristi 55 maršrutais.<br>Vlado Ščiavinsko nuotr.
Iš Vilniaus oro uosto vasarą bus galima skristi 55 maršrutais.<br>Vlado Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2016, 9:30 AM, atnaujinta May 31, 2017, 11:26 AM

Vengrijos pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ kovo 29 dieną pradeda skraidinti iš Kauno į Londono Lutono oro uostą – skrydžiai vyks 5 kartus per savaitę. Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ iš Palangos 2 kartus per savaitę skraidins iš Palangos į Londono Standstedo oro uostą – tai bus pirmasis „Ryanair“ maršrutas iš Lietuvos kurorto.

Lenkijos aviakompanija LOT kovo 30 dieną pradės skrydžius iš Palangos į Varšuvą – lėktuvai kils 3 kartus per savaitę, o vėliau šis skaičius gali būti padidintas iki 6. Tai irgi pirmasis LOT maršrutas iš Palangos.

Baltarusijos „Belavia“ į Minską iš Palangos skraidins nuo balandžio 19 dienos, o Rusijos „Rusline“ į Palangą sugrįš tik vasarą ir į Maskvą skraidins nuo birželio 19 dienos iki rugpjūčio 21 dienos.

Iš Palangos į Londono Lutono oro uostą kovo 23 dieną padėjo skraidinti ir „Wizz Air“ – skrydžiai vyksta 2 kartus per savaitę.

Iš Vilniaus oro uosto vasarą bus galima skristi 55 maršrutais, iš Kauno – 15, o iš Palangos – 8. Iš viso iš Lietuvos vasarą bus galima pasiekti 64 Europos oro uostus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.