Skrendantiems atostogų į Turkiją – vėl bėdos

Tiems, kurie susiruošė į Turkijos Antalijos kurortą poilsiauti, nepasisekė. Trečiadienį vėl buvo kelioms valandoms atidėtas „Small Planet Airlines“ skrydis. Pradėti atostogas turistai vėlavo ir praėjusį sekmadienį.

Į Antaliją 11 val. išskris apie 180 keleivių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Į Antaliją 11 val. išskris apie 180 keleivių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

Apr 20, 2016, 10:39 AM, atnaujinta May 28, 2017, 7:59 AM

Trečiadienį išskristi į Antaliją poilsiautojai turėjo 5 val. 45 min. Planuota, kad jis pakils 11 val.

Kaip sakė „Small Planet Airlines“ vienas iš vadovų Simonas Bartkus, naktį buvo remontuojamas orlaivis, manyta, kad meistrai gali nespėti baigti darbo iki numatyto skrydžio laiko, tad nuspręsta jį atidėti.

„Orlaivį meistrai pataisė laiku, tačiau naktį paskelbėme, kad skrydis atidedamas. Žinoma, dalis keleivių galbūt jau buvo išvykę į oro uostą“, – sakė S.Bartkus.

Į Antaliją trečiadienį išskrido apie 180 keleivių.

Balandžio 17 dieną, sekmadienį, į Antaliją turėjusio išskristi „Small Planet Airlines“ lėktuvo skrydis buvo atidėtas, mat pastebėtas orlaivio techninis gedimas. Turėjęs išskristi 5 val. 45 min., iš pradžių skrydis buvo atidėtas valandai, vėliau dar porai valandų, keleiviai pakilo tik  13 val. 30 min. kitu „Small Planet Airlines“ orlaiviu.

Skrydžio iš Vilniaus į Antaliją laukė 180 keleivių, skrydžio iš Antalijos į Vilnių – 166 keleiviai.

„Visiems jiems buvo suteiktas maitinimas. Pagal galimybes keleiviams bus suteikta galimybė skrydžio laukti viešbučiuose, – sekmadienį išplatintame pranešime spaudai teigė „Small Planet Airlines“ atstovas Simonas Bartkus. – Atkreipiame dėmesį, kad „Small Planet Airlines“ neatšaukia skrydžių nei dėl techninių aplinkybių, nei dėl nuo aviakompanijos nepriklausančių priežasčių ir nepalieka keleivių patiems organizuotis pasikeitusių kelionės planų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?