Pagal investicijas į biurus Vilnius smarkiai atsilieka

Pernai Lietuvos sostinės

Yra ženklų apie situacijos pokyčius, todėl tikimasi, kad artimiausiais metais investicijos Vilniuje augs<br>V.Balkūno nuotr.
Yra ženklų apie situacijos pokyčius, todėl tikimasi, kad artimiausiais metais investicijos Vilniuje augs<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-22 09:11, atnaujinta 2017-05-28 01:49

Tačiau „Newsec“ NT investicinių sandorių grupės vadovė Baltijos regione Neringa Rastenytė, pasak dienraščio, sako, kad yra ženklų apie situacijos pokyčius, todėl tikimasi, kad artimiausiais metais investicijos Vilniuje augs dėl ypač suaktyvėjusios biurų nuomos rinkos, atsinaujinusio investuotojų apetito ir gerokai išaugsiančios modernių biurų pasiūlos investicinių sandorių apimties ir Vilnius bent jau Rygą su Talinu turėtų pralenkti.

Vilniuje investicijų rodiklis biurų segmente perkopė 100 mln. eurų. Vis dėlto investicijos į komercinį nekilnojamąjį turtą Lietuvos sostinėje buvo vienos mažiausių Europoje – pagal jas Vilnius liko 38-as iš 39 vertintų miestų ir aplenkė tik Prancūzijos Tulūzą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.