Gali būti stabdomos Vilniaus aplinkkelio statybos

Gali būti stabdomos Vilniaus

Iki šios dienos rangovas negavo nė vieno apmokėjimo už faktiškai atliktus darbus.<br>D.Umbraso nuotr.
Iki šios dienos rangovas negavo nė vieno apmokėjimo už faktiškai atliktus darbus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2016, 9:05 AM, atnaujinta May 27, 2017, 6:24 PM

„Kauno tiltų“ komunikacijos specialistė Ieva Paliliūnienė portalą informavo, kad šiuo metu bendrovė kartu su partneriais yra atlikusi darbų už beveik 35 mln. eurų: „Iki šios dienos rangovas negavo nė vieno apmokėjimo už faktiškai atliktus darbus“.

delfi.lt paklausta, ar dėl įsiskolinimo nesustos statybos, ji tiesiai neatsakė, tačiau leido suprasti, kad gali nutikti ir taip: „Viskas priklauso nuo to, kiek įsiskolinimas tęsis. Vis dėlto esant aplinkybėms, kurios nuo rangovo nepriklauso, statyba gali sustoti. Tačiau dabar aplinkkelio trečiojo etapo darbų „Kauno tiltai“ kartu su partneriais nestabdo, dirba iš savo lėšų ir nevėluoja jų atlikti.

Viskas vyksta taip, kaip buvo numatyta plane. Bet darbai įsibėgėja, kiekvieną dieną reikia vis daugiau apyvartinių lėšų medžiagoms, kurui įsigyti, mokėti darbuotojams, subrangovams, todėl artėja momentas, kai patys nepajėgsime finansuoti projekto. Kaip ir minėjome, jeigu įsiskolinimas tęsis dėl nuo rangovo nepriklausančių aplinkybių, gali būti, kad patys nepajėgsime toliau finansuoti projekto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.