„Small Planet Airlines“ skrydis į Antaliją vėl buvo atidėtas

Į Antaliją skrendantys „Small Planet Airlines“ keleiviai vėl rytą leido oro uoste. Dėl techninio gedimo lėktuvas, turėjęs pakilti 5.25 val., buvo užlaikytas.

Balandžio 17 d. toks pat skrydis iš Vilnius į Antaliją taip pat buvo užlaikytas dėl lėktuvo gedimo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Balandžio 17 d. toks pat skrydis iš Vilnius į Antaliją taip pat buvo užlaikytas dėl lėktuvo gedimo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintarė Valentinaitienė

Apr 28, 2016, 9:33 AM, atnaujinta May 27, 2017, 9:00 AM

„Pralaikė žmones 2 valandas lėktuve nuo 5.30 iki 7.30, dabar visus atvežė atgal į oro uostą“, – rašė redakcijai lėktuvo keleivė.

„Small Planet Airlines“ rinkodaros vadovas Simonas Bartkus teigė, kad skrydis buvo sulaikytas pastebėjus techninį gedimą.

„Gedimas šiuo metu yra šalinamas, planuojama, kad lėktuvas pakils 10.30 val. Keleiviai dabar laukia oro uoste,“ – pasakojo „Small Planet Airlines“ atstovas.

Balandžio 17 d. toks pat skrydis iš Vilnius į Antaliją taip pat buvo užlaikytas dėl lėktuvo gedimo. Tuomet lėktuvo, turėjusio išskristi 5.45 val., skrydis iš pradžių buvo atidėtas valandai, vėliau dar porai valandų. Galiausiai keleiviai pakilo 13.30 val., kitu „Small Planet Airlines“ orlaiviu.

S.Bartkaus teigimu, tai tik atsitiktinumas, o ne sisteminės klaidos: “Tai tikrai tik atsitiktinumas. Įsibėgėja vasaros sezonas, tų skrydžių labai staigiai padaugėjo, dabar vykdome po keliasdešimt kiekvieną savaitę. Taigi visko pasitaiko, visokių nesklandumų atsitinka.“

Iš Vilniaus oro uosto į Antaliją lėktuvas išvyko 11h.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?