„airBaltic“ tapo didžiausiomis oro linijomis Estijoje

Balandį Baltijos šalių oro

„airBaltic“ savo poziciją Taline sustiprino pradėdama patogius rytą ir vakarą vykstančius tiesioginius skrydžius į Vilniaus oro uostą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„airBaltic“ savo poziciją Taline sustiprino pradėdama patogius rytą ir vakarą vykstančius tiesioginius skrydžius į Vilniaus oro uostą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2016, 12:03 PM, atnaujinta May 26, 2017, 7:36 PM

Balandį „airBaltic“ skrydžių paslaugomis pasinaudojo 28 474 keleiviai, o „airBaltic“ tapo didžiausiomis oro linijomis Estijoje. Palyginti su praėjusiais metais, tokiu pačiu laikotarpiu „airBaltic“ skrido 17 378 keleiviai. Vietinės oro linijos turėjo 4 proc. mažiau keleivių nei „airBaltic“.

Bendrovės pranešime nurodoma, kad „airBaltic“ savo poziciją Taline sustiprino pradėdama patogius rytą ir vakarą vykstančius tiesioginius skrydžius į Vilniaus oro uostą.

Per artimiausius 5 metus „airBaltic“ siekia vykdyti 11 tiesioginių skrydžių iš Vilniaus ir Talino bei skrydžius su persėdimu Rygoje. Tai oro linijų bendrovės verslo plano „Horizon 2021“ dalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.