Prie „Panoramos“ kyla naujas verslo centras

Vilniuje, šalia prekybos ir

Planuojama, kad pastate bus apie 9 tūkst. vadratinių metrų nuomojamo ploto, o bendras plotas sieks 20 tūkst. kv. metrų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Planuojama, kad pastate bus apie 9 tūkst. vadratinių metrų nuomojamo ploto, o bendras plotas sieks 20 tūkst. kv. metrų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt

Nov 24, 2016, 8:02 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 6:17 AM

„Mums pasitaikė reta galimybė tokioje strategiškai geroje miesto vietoje įsigyti jau parengtą projektą su statybos leidimu. Žinoma, teko koreguoti architektūrinius sprendinius, vidaus planavimą, atnaujinti inžinerinius sprendimus, bet gana greitai galėjome imtis statybos“, – teigė „Baltijos gildijos“ direktorė Ina Danilova.

Bendrovė „Baltijos gildija“ įkurta praėjusių metų spalį. Anot I.Danilovos, jos akcininkai yra privatūs Ukrainos ir vietos investuotojai, o statomas verslo centras – pirmasis įmonės projektas. Planuojama, kad pastate bus apie 9 tūkst. vadratinių metrų nuomojamo ploto, o bendras plotas sieks 20 tūkst. kv. metrų.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.