Oro sąlygos Vilniuje pavėlino Vokietijos karių atvykimą

Oro sąlygos Vilniuje pavėlino

Karinis lėktuvas buvo nukreiptas į Varšuvą. Vokietijos ambasados atstovė sakė, kad lėktuvas Vilniuje nesileido dėl ledo.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Karinis lėktuvas buvo nukreiptas į Varšuvą. Vokietijos ambasados atstovė sakė, kad lėktuvas Vilniuje nesileido dėl ledo.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-01-23 14:35, atnaujinta 2017-04-11 15:28

Vilniaus oro uosto atstovė spaudai Indrė Baltrušaitienė BNS pranešė, kad karinis lėktuvas buvo nukreiptas į Varšuvą. Vokietijos ambasados atstovė BNS sakė, kad lėktuvas Vilniuje nesileido dėl ledo. Kiti lėktuvai Vilniaus oro uoste kyla ir leidžiasi įprasta tvarka.

Anot Lietuvos kariuomenės atstovų, su pirmąja 17 karių grupe į Vilnių turi atvykti bataliono vadas.

Artimiausiais metais visiškai suformavus batalioną, jame turėtų tarnauti apie 1200 karių. Prie vokiečių prisidės kariai iš Norvegijos, Nyderlandų, Belgijos, Liuksemburgo, Kroatijos ir Prancūzijos.

NATO pernai nutarė įkurti po tarptautinį batalioną kiekvienoje iš Baltijos šalių ir Lenkijoje. Aljansas teigia taip reaguojantis į Rusijos intervenciją Ukrainoje ir karinį aktyvumą regione.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.