IKEA atšaukia iš prekybos paplūdimio kėdes „MYSINGSÖ“

IKEA atšaukia iš prekybos

Kėdes „MYSINGSÖ“ galima grąžinti į parduotuvę IKEA ir atgauti pinigus net nepateikus kasos kvito.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Kėdes „MYSINGSÖ“ galima grąžinti į parduotuvę IKEA ir atgauti pinigus net nepateikus kasos kvito.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2017, 7:15 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 2:51 PM

Norint išskalbti paplūdimio kėdės „MYSINGSÖ“ medžiaginę sėdynę, kėdę reikia išardyti, o paskui vėl surinkti. Pastebėta, kad netinkamai pakartotinai surinkus paplūdimio kėdę, kyla pavojus nuo jos nugriūti bei susižaloti pirštus. IKEA gavo penkis pranešimus, kad nuo netinkamai pakartotinai surinktų paplūdimio kėdžių „MYSINGSÖ“ žmonės nugriuvo ir susižalojo pirštus. Šie atvejai nutiko Suomijoje, Vokietijoje, JAV, Danijoje, Australijoje, praneša IKEA.

Prekių saugumas yra svarbiausias IKEA prioritetas, todėl visi gaminiai privalo atitikti tarptautinius ir nacionalinius įstatymus bei standartus. Paplūdimio kėdžių „MYSINGSÖ“ atitikimas keliamiems reikalavimams buvo įrodytas mechaniniais, audinių ir cheminiais tyrimais.

Gavus pranešimus apie minėtus incidentus, buvo atliktas išsamus tyrimas ir imtasi tobulinti gaminio dizainą, kad sumažėtų traumų dėl netinkamo pakartotinio surinkimo rizika. Planuojama, kad patobulinto dizaino paplūdimio kėdės pasirodys parduotuvėse IKEA nuo 2017 m. vasario.

Kėdes „MYSINGSÖ“ galima grąžinti į parduotuvę IKEA ir atgauti pinigus net nepateikus kasos kvito. Iškilus neaiškumams pirkėjai kviečiami kreiptis į IKEA Pirkėjų aptarnavimo/Prekių grąžinimo skyrių arba apsilankyti interneto svetainėje www.IKEA.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.