Restoranų pajamos – neprastos, bet savininkų nuotaika – drumzlina

2016-ieji Lietuvos kavinėms ir

Įvairūs siūlymai apriboti alkoholio prekybą gąsdina viešbučių bei restoranų savininkus.<br>A.Srėbalienės asociatyvi nuotr.
Įvairūs siūlymai apriboti alkoholio prekybą gąsdina viešbučių bei restoranų savininkus.<br>A.Srėbalienės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-07 08:41, atnaujinta 2017-04-10 15:11

„Štai nuo kovo 1 dienos padidėjus alaus akcizui, 0,5 litro talpos alaus bokalo savikaina mums gali išaugti 25 centus. Alkoholio brangimas, įvairūs siūlymai apriboti alkoholio prekybą poros šimtų metrų spinduliu nuo mokyklų, taip pat iniciatyvos uždrausti prekybą alkoholiu lauke – tai mus ne juokais gąsdina“, – teigė Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos valdybos narys Gediminas Balnis.

Tris maitinimo įstaigas Vilniaus oro uoste ir restoraną „Grey“ sostinės senamiestyje valdančios „Juta jazz kava“ direktorius Aidas Pilka prognozuoja, kad šiemet konkurencija rinkoje augs, mat į rinką žengia daugiau naujokų.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.