„airBaltic“ pradės skrydžius iš Rygos į Abu Dabį

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ bendradarbiaudama su nacionalinėmis Jungtinių Arabų Emyratų oro linijomis „Etihad Airways“ 2017 m. spalio 29 d. pradės skrydžius iš Rygos į Abu Dabį.

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ bendradarbiaudama su nacionalinėmis Jungtinių Arabų Emyratų oro linijomis „Etihad Airways“ 2017 m. spalio 29 d. pradės skrydžius iš Rygos į Abu Dabį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ bendradarbiaudama su nacionalinėmis Jungtinių Arabų Emyratų oro linijomis „Etihad Airways“ 2017 m. spalio 29 d. pradės skrydžius iš Rygos į Abu Dabį.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2017, 1:44 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 3:49 AM

„airBaltic“ vykdys skrydžius iš Rygos į Abu Dabį 4 kartus per savaitę su ilgo nuotolio skrydžiams pritaikytais „Bombardier CS300“ lėktuvais. „Etihad Airways“ bus šio maršruto atvirojo kodo partnerė.

„Džiaugiamės sujungdami Baltijos šalis su Jungtiniais Arabų Emyratais. Skrydžius vykdysime mūsų naujaisiais „Bombardier CS300“ lėktuvais, kurie skrenda ilgesnes distancijas ir pasiekia oro uostus, kurių anksčiau su turimais orlaiviais negalėjome pasiekti. Mūsų atvirojo kodo bendradarbiavimas su „Etihad Airways“ pasiūlys patogų susisiekimą mūsų keleiviams, keliaujantiems iš Baltijos šalių į Jungtinių Arabu Emyratų sostinę Abu Dabį ir pasirinkusiems tolimesnes kryptis Australijoje, Azijoje, Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose, o keleiviams iš Abu Dabio padės lengviau pasiekti Europos ir Skandinavijos šalių oro uostus“, – sako „airBaltic“ Generalinis direktorius Martin Gauss.

Abu Dabis yra srateginis oro uostas Artimuosiuose Rytuose ir turi turistams patrauklias lankytinas vietas kaip „Formulė-1“ trasa ir „Ferrari World“ pramogų parkas Abu Dabio Yas saloje, kuriuos galės aplankyti keliautojai iš Baltijos ir Skandinavijos šalių.

„Naujasis susitarimas su „airBaltic“ leis klientams pasiūlyti geresnes keliavimo galimybės į ir iš Baltijos šalių ir aplinkinių regionų. Tai atspindi „Etihad Airways“ nuolatinį įsipareigojimą savo keleiviams teikti didesnę laisvę rinktis ir išplėsti skrydžių tinklą bendradarbiaujant su partneriais visame pasaulyje“, –sako Peter Baumgartner „Etihad Airways“ Generalinis direktorius.

Skrydžiai naujuoju maršrutu bus vykdomi „Bombardier CS300“ lėktuvais. Kelionės trukmė – 6 val. 15 min. Bilietas į vieną pusę kainuos nuo 129 eurų, įskaitant oro uosto mokesčius ir rinkliavas. Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galite rasti kompanijos svetainėje www.airbaltic.com.  

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų į Stokholmą, Berlyną, Amsterdamą, Rygą, Taliną. Taip pat bendrovė siūlo naujus tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.