Kaune siūlomas darbas sulaukė išskirtinio susidomėjimo

Interneto socialiniuose tinkluose pasklidęs darbo pasiūlymas spėjo sulaukti daugybės reakcijų, tarp jų – netgi prieštaringi vertinimai. Kauniečiai analogiškų skelbimų aptiko ir daugiabučių laiptinėse.

M.Patašiaus nuotr.
M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

(„Laikinoji sostinė“)

Mar 27, 2017, 3:02 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 2:30 AM

Kauno miesto savivaldybės atstovai ir toliau tvirtai laikosi savo nuomonės: tai išties geriausias darbas.

Netrukus po skelbimo pasirodymo viešumoje nurodytu elektroninio pašto adresu ėmė plūsti interesantų motyvaciniai laiškai su gyvenimo aprašymais.

Daugelį jų suintrigavo kiek abstrakčiai skambantis veiklos apibūdinimas: logistinė-koordinacinė priežiūra. „Tai darbas, turintis svarbią socialinę misiją. Ją nesunku įžvelgti įdėmiau susipažinus su darbuotojams keliamais reikalavimais. Vien per pirmąją valandą sulaukta kelių dešimčių laiškų.

Užtikriname, kad su atrinktais kandidatais bus susisiekta“, – tvirtino Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis.

Jis pacitavo skelbime aprašomą darbo pobūdį, esą tai ne tik naujos karjeros perspektyvos, bet ir asmeninio gyvenimo galimybės bei reikšmingas indėlis visuomenei atliekant lavinamąjąugdomąją funkciją.

Darbdavys įsipareigoja užtikrinti atrinktų darbuotojų asmeninį ir profesinį tobulėjimą jiems dalyvaujant mokymuose, paskaitose, seminaruose ir kitoje veikloje. Be to, svarbu ir tai, kad gali būti dirbama ir namuose.

Savivaldybės atstovai toliau laukia kandidatų CV ir motyvacinių laiškų, o netrukus žada atskleisti daugiau konkretesnių detalių apie darbą ir visą su tuo susijusią veiklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.