Įmonė nuolat auga ir sparčiai plečiasi. 2017 m. kovo 28-ąją „Mantinga“ atvėrė naujo, sluoksniuotų gaminių gamybos cecho duris.
Naujoji, moderni „Mantinga“ kepykla pradėjo gaminti sluoksniuotos tešlos gaminius.
Naujame ceche įdiegta technologiškai pažangiausia įranga, kuri suteikė galimybę lygiuotis į pasaulio lyderius ir visam Rytų Europos regionui pateikti maksimalios įmanomos kokybės sluoksniuotos tešlos gaminius bei tešlą.
Gamybos procese naudojamas natūralus kvietinis raugas (natūralus tešlos puriklis), kuris suteikia išraiškingesnes skonines savybes.
Dėl kvietinio raugo ir natūralios fermentacijos stipresnis gaminio skonis ir aromatas, kurį pajus kiekvienas paragavęs kepinį. Fermentacija tešlą padaro elastingesnę, švelnesnę ir minkštesnę.
Naudojant modernią formavimo liniją galimybės preciziškai suformuoti, papuošti ar įdaryti tampa begalinėmis. Kiekvienas gaminys turi savo unikalų išraiškingą skonį, traškų paviršių, tobulą vidaus struktūrą. Labai daug įvairių sudėtingų gamybinių procesų galutiniam vartotojui sukuria traškumo ir skonio meną.
„Ši diena svarbi ne tik „Mantinga“ komandai, bet ir jos klientams bei partneriams, tai mūsų visų – žmonių, kuriuos vienija meilė maistui ir kokybei, šventė“, – kalbėjo įmonės savininkas Klemencas Agentas.