„Greita spauda“ keičia prekinį ženklą

Dešimtmetį veikianti spaudos ir reklamos gamybos bendrovė „Greita spauda“ pradeda prekinio ženklo atnaujinimą. Vilniuje įsikūrusi bendrovė nuo šiol bus atpažįstama trumpesniu pavadinimu – GSP.

GSP direktorius Rapolas Danilevičius<br>Bendrovės nuotr.
GSP direktorius Rapolas Danilevičius<br>Bendrovės nuotr.
„Greita spauda“ tampa GSP<br>Bendrovės nuotr.
„Greita spauda“ tampa GSP<br>Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 5, 2017, 3:36 PM, atnaujinta Apr 13, 2017, 7:50 PM

„Mūsų bendrovė išaugo įvaizdį, kurį pradėjome kurti prieš 10 metų. Šiandien GSP teikia ne tik skaitmeninio spausdinimo paslaugas kaip veiklos pradžioje: užaugome iki 70 darbuotojų ir organizacijos, kuri atlieka visus spaudos darbus, teikia reklamos gamybos, dizaino ir begalę kitų paslaugų“, – sako GSP direktorius Rapolas Danilevičius.

Nuo šiol visą įmonės atributiką ir firminį stilių lydės modernus grafinis sprendimas, sudarytas iš trijų raidžių. Atnaujinta ir spalvų paletė, kurioje šalia žalios spalvos įsilieja ir mėlyni tonai. Prekės ženklo atnaujinimo darbus ketinama užbaigti iki šių metų birželio mėnesio. Juridinis įmonės vardas, adresas ir kiti GSP rekvizitai nesikeis. Į prekės ženklo pokytį planuojama investuoti apie 15 tūkst. eurų, jo kūrimu bendrovė rūpinosi savarankiškai.

Šiandien GSP paslaugas teikia ne tik Lietuvos, bet ir Latvijos, Estijos, Norvegijos, Švedijos, Danijos, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Lenkijos, Vokietijos, JAV, Kanados rinkoms.

„Per 2016 m. aptarnavome beveik 2 tūkst. klientų ir įvykdėme beveik 16,5 tūkst. užsakymų už 2,5 mln. eurų. Visa tai per 10 m. pasiekta tik gabių, profesionalių ir atsidavusių darbuotojų dėka“, – teigia GSP direktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.