Ieškomas naujas „Verslios Lietuvos“ vadovas

Ūkio ministerija paskelbė

Dabartinė VšĮ „Versli Lietuva“ vadovė Rūta Pentiokinaitė, vadovaujanti įstaigai nuo 2016 m., pareigas palieka dėl šeiminių aplinkybių.<br>D.Umbraso nuotr.
Dabartinė VšĮ „Versli Lietuva“ vadovė Rūta Pentiokinaitė, vadovaujanti įstaigai nuo 2016 m., pareigas palieka dėl šeiminių aplinkybių.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-04-13 11:12, atnaujinta 2017-04-21 12:05

Kandidatai dokumentus gali teikti iki gegužės 5 d. Atrankos komisijos posėdis vyks gegužės 10-ąją.

„Ieškome ambicingo profesionalo, savo patirtį ir gebėjimus pasiryžusio skirti Lietuvos ekonominiams interesams ginti užsienio rinkose. Kvietimas skiriamas visiems, kurie tiki Lietuvos žmonių verslumu ir kūrybiškumu, šalies verslo potencialu ir galimybėmis drąsiai žengti į eksporto rinkas ir vystyti startuolių ekosistemą“, – sako ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius.

Pretendentai, siekiantys eiti VšĮ „Versli Lietuva“ vadovo pareigas, privalo turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą išsilavinimą socialinių ar fizinių mokslų srityje, mokėti anglų kalbą B2 lygiu, turėti ne mažesnę kaip 5 metų darbo patirtį, ne mažesnę kaip 3 metų vadovaujamo darbo patirtį, išmanyti Lietuvos verslo situaciją bei problematiką, smulkiojo ir vidutinio verslo įmonių ir eksportuotojų poreikius, eksporto plėtros, Lietuvos įvaizdžio formavimo būdus, priemones ir kt.

VšĮ „Versli Lietuva“ – verslumą ir eksportą skatinanti įstaiga, padedanti konkurencingiems verslams kurtis ir plėstis Lietuvoje – teikia mokymų, konsultacijų ir verslo partnerių paieškos paslaugas. VšĮ „Versli Lietuva“ savininko teises ir pareigas įgyvendina Ūkio ministerija.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.