Dar kartą nukeliamas Vilniuje uždarytos „Rimi“ atidarymas

Dar balandžio pradžioje Vilniuje uždaryta Linkmenų gatvėje įsikūrusi „Rimi“ parduotuvė kol kas klientų nepriims ir liks uždaryta – jos atidarymas nukeliamas dar kartą ir šįkart, iki gegužės 5- osios dienos. Būtent tokią informaciją patvirtino „Rimi Hypermarket“ atstovė spaudai Giedrė Bielskytė.

Dėl atliekamų tyrimų Linkmenų g., Vilniuje, pastato uždarymas yra pratęsiamas iki gegužės 5 dienos.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Dėl atliekamų tyrimų Linkmenų g., Vilniuje, pastato uždarymas yra pratęsiamas iki gegužės 5 dienos.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2017, 2:46 PM, atnaujinta Apr 22, 2017, 1:40 AM

„Rimi“ atstovai jau anksčiau atskleidė, dėl kokių priežasčių netikėtai buvo uždaryta parduotuvė.

„Dėl vizualiai matomų pastato deformacijų balandžio 5 d. buvo uždarytas „RIMI Hypermarket“ Linkmenų 22 g. pastatas. Vienoje iš pastato zonų deformavosi grindys, todėl buvo skubiai iškviesti ekspertai. Taip pat pastatą apžiūrėjo Statybų inspekcijos atstovai“, – kiek anksčiau teigė G.Bielskytė.

Pasak jos, uždarius parduotuvę darbuotojai buvo paskirstyti darbui kitose prekybos centruose. „Kiti darbuotojai yra paskirstyti ir šiuo metu dirba kitose Vilniaus parduotuvėse“, – situaciją komentavo G.Bielskytė.

Uždarius parduotuvę buvo atlikti pradiniai tyrimai – geodeziniai matavimai ir stebėjimai. Papildomų pakitimų pastato konstrukcijose po tyrimų nepastebėta. „Esamiems pakitimams įvertinti reikalingi išsamesni tyrimai, todėl šiems tyrimams atlikti pastatas yra uždaromas mažiausiai dviejų savaičių laikotarpiui – iki balandžio 24 d.“, – informavo „Rimi“ atstovė.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.