Ieško Karklės atgimimo šauklių – skelbs konkursą

Klaipėdos rajono savivaldybė

Karklėje norima sukurti išskirtinę teritoriją poilsiui.<br>D.Umbraso nuotr.
Karklėje norima sukurti išskirtinę teritoriją poilsiui.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2017, 9:25 AM, atnaujinta Apr 26, 2017, 2:34 AM

Kaip rašo „Lietuvos žinios“, nemenką Baltijos jūros kranto ruožą turinti Klaipėdos rajono savivaldybė metų metus jo neišnaudojo rekreacijai.

Artimiausiu metu bus skelbiamas atviras Karklės pajūrio teritorijos priežiūros ir poilsio paslaugų teikimo konkursas. Pasak Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos atstovų, verslininkams bus keliamos originalios sąlygos.

„Nenorime, kad Karklė virstų antra Palanga ar Melnrage, todėl reikalausime savito požiūrio į aplinką. Pavyzdžiui, jokių alaus gamintojų atribiutika papuoštų palapinių neleisime įrengti. Norime, kad tas pliažas būtų išskirtinis, jame būsiančios maitinimo paslaugas teikiančios vietos – kuo labiau susiliejančios su aplinka. Pavyzdžiui, jei ant jūros kranto bus lauko kavinė, ji turės kokį šlaitinį, nendrinį stogą ar panašiai“, – „Lietuvos žinioms“ pasakojo Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėja Raimonda Kučinskaitė.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.