Kviečiame į konferenciją „Žmogaus ir gamtos sauga 2017"

 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2017, 10:17 AM, atnaujinta Apr 27, 2017, 2:37 PM

Žemės ir miškų ūkio specialistai, konsultantai, ūkininkai, dėstytojai, mokslo darbuotojai, studentai ir visi, kuriems rūpi sveika gyvensena, kviečiami dalyvauti  tarptautinėje mokslinėje-praktinėje konferencijoje „Žmogaus ir gamtos sauga 2017“.

 

Gegužės 3–5 d. Aleksandro Stulginskio universitetas kartu su LR žemės ūkio ministerija, Vytauto Didžiojo universitetu ir Lietuvos mokslų akademija, minėdami pasaulines Darbuotojų saugos ir sveikatos, Aplinkos bei Sveikatos apsaugos dienas, jau 23 kartą organizuoja tarptautinę mokslinę-praktinę konferenciją „Žmogaus ir gamtos sauga 2017.

Konferencijos tikslassustiprinti mokslininkų ir gamybininkų bendradarbiavimą, skleisti tarpusavyje susijusių žmonių saugos ir sveikatos bei gamtos apsaugos, inžinerinių  technologinių tyrimų rezultatus ar aktualias problemas, numatant sprendimo būdus, pritaikant naujausius mokslo laimėjimus žemės ir miškų ūkio technikai bei technologijoms, didinant Lietuvos žemės ūkio gamybos efektyvumą, kartu saugant žmones ir gamtą. Renginys suteikia galimybes susipažinti su Lietuvos ir užsienio aukštųjų mokyklų, mokslo institutų mokslininkų, gamybininkų ir praktikų mokslo darbais, kurie aktualūs Lietuvos žemės ir miškų ūkiui bei žmonių pažangai.

Plenarinis šios konferencijos posėdis vyks gegužės 4 d. Aleksandro Stulginskio universiteto Žemės ūkio inžinerijos fakultete, kuris per septynerius savo veiklos dešimtmečius išugdė daugiau kaip 10 tūkst. gabių, kvalifikuotų ir kūrybingų inžinierių, sėkmingai dirbančių žemės ūkio sektoriuje ir kitose ūkio šakose: aplinkosaugos, darbų saugos, transporto, energetikos, valdymo, mokymo ir mokslo įstaigose (daugiau apie fakulteto veiklą ir studijas galite rasti internete https://zuif.asu.lt/).

 

Daugiau apie konferenciją galima sužinoti  internete https://zuif.asu.lt/23-oji-tarptautine-moksline-praktine-konferencija-zmogaus-ir-gamtos-sauga-2017/

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.