Milijonai neišgelbėjo: turtuolį sutrypė karvės

80 metų milijonierių, kuris susikrovė didžiulius turtus išradęs neinjekcinius skiepus, ištiko nemalonus likimas – išėjusį ryte pasivaikščioti jį sutrypė karvių banda, rašo "The Independent".

Ūkininkai raginami prižiūrėti besiganančias savo karves <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ūkininkai raginami prižiūrėti besiganančias savo karves <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-15 15:34, atnaujinta 2017-06-15 16:37

Multimilijonierius Brianas Bellhouse'as vaikštinėjo netoli Guestlingo kaimo Rytų Sasekse, Anglijoje, kai buvo užpultas karvių bandos.

Netoli vaikščiojęs vyras iškvietė pagalbos tarnybas, kai išgirdo B.Bellhouse'o pagalbos šauksmus. Netrukus į nelamės vietą atvyko medikų sraigtasparnis ir policija, bet vyrui padėti buvo jau per vėlu.

Tai jau trečias rimtas incidentas Anglijoje per mėnesį, kai karvės užpuola žmones. Viena moteris karvių buvo sužeista, kai ją pradėjo trypti karvės Manchesteryje, kita moteris nukentėjo Vaito saloje.

Sveikatos ir saugos tarnybos ūkininkus ragina pasirūpinti, kad jų karvės nesiganytų vietose, besikertančiose su viešomis zonomis, ypač kai karvės veršiuojasi ar kartu vedasi veršiukus.  
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.