Kinijoje siūlo neįtikėtiną paslaugą – medžioja meilužes

„Yra paklausa, yra ir pasiūla“, – garsią frazę kartoja viena iš neįtikėtino verslo idėjos sumanytojų ir įkūrėjų Ming Li. Kompanija, pasivadinusi „Shanghai Weiqing Network Technology“, užsiima tikrų tikriausiu meilužių medžiojimu ir, kaip teigia, taip padeda žmonėms išgelbėti santuoką, rašo newyorker.com.

 Tai toli gražu ne filmas ar televizijos serialas – tai reali, Kinijoje, Šanchajuje įsikūrusi kompanija, į kurią paprastai kreipiasi nusivylusios žmonos vyrų, kurie mėgsta sukti į kairę.<br> 123rf.com nuotr.
 Tai toli gražu ne filmas ar televizijos serialas – tai reali, Kinijoje, Šanchajuje įsikūrusi kompanija, į kurią paprastai kreipiasi nusivylusios žmonos vyrų, kurie mėgsta sukti į kairę.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 24, 2017, 7:58 PM

Siunčia į slaptas misijas

Tai toli gražu ne filmas ar televizijos serialas – tai reali, Kinijoje, Šanchajaus mieste, įsikūrusi kompanija, į kurią paprastai kreipiasi nusivylusios žmonos vyrų, kurie mėgsta sukti į kairę.

Įmonės tikslas – padėti moterims susigrąžinti savo vyrus bei išskirti juos su esančia meiluže. Apie 300 darbuotojų turinti įmonė save vadina „pirmąja profesionalia tarptautine meiles ligonine“, kuri buvo įkurta dar 2001-aisiais. 

Paprastai, viskas vyksta taip, kad profesionali darbuotoja ar darbuotojas slaptai siunčiami susipažinti su, pavyzdžiui, vyro meiluže.  Taip jie „netikėtai“ susitinka jau iš anksto suplanuotose situacijose, o tada profesionalas pradeda darbą – susidraugauja su meiluže, bando ją atkalbėti  tęsti romaną arba imasi kiek drastiškesnių priemonių – kuria netikras situacijas ir tada jas paviešina meilužės draugui.

Pasak įmonės įkūrėjų, taip kompanija kasmet išgelbėja tūkstančius santuokų. 

Kainos ne kiekvienam

Turėdama didelę klientų bazę, kurią daugiausia sudaro sutrikusios žmonos, galinčios sau leisti sumokėti už paslaugą, kompanija už paslaugas prašo 13 tūkst. eurų ir neslepia, kad pastaruoju metu susikrovė nemažai pelno. 

Tiesa, pastaroji kaina – tik už konsultacijas, bet jei norima, kad meilužiai išsiskirtų – kaina trigubėja, o jei vyras su meiluže dar turi vaiką – penkiagubėja. 

Pasak kompanijos vadovės M.Li, jei žmonės turi meilužius, nėra prasmės daryti terapijų, kuriose dalyvautų abu sutuoktiniai. Vietoje to, klientai yra mokomi kaip susigąžinti savo mylimuosius jiems to nesužinant ir viską išlaikant paslaptyje. 

„Jei mano vyras sužinotų, kad aš buvau terapijose, jis pagalvotų, kad aš rezgu kažkokius triukus ir taip linksminuosi, o nepaisant to, dar ir žaidžiu su juo išbandydama išmoktas technikas“, – sakė viena įmonės klientė. 

Užtruko 4 mėnesius

Yu Ruojianas kompanijoje dirba jau kurį laiką. Jis – malonios išvaizdos 40-metis vyras, save vadinantis meilužių medžiotoju, o Y.Ruojiano klientės – moterys, kurios, žinoma, siekia išgelbėti savo santuoką. 

Kartą į meilužių medžiotoją kreipėsi maždaug 50-metė moteris, kurios vyras buvo vieno fabriko vadovas, tačiau, kaip ji tvirtino, jis ją apgaudinėjo su kita, panele Wang. 

Moteris tokį pažeminimą kentė metai iš metų, tačiau sužinojusi, kad vyras savo meilužei išleido beveik visas poros santaupas – beveik 30 tūkst. dolerių, kurie buvo skirti ir taupyti jų senatvei, nusprendė kreiptis pagalbos.

Tiesa, vyro meilužė dirbo sekso prekių parduotuvėje, todėl pretekstas ten apsilankyti meilužių medžiotojui Y.Ruojianui buvo aiškus – vyras apsimetė, kad ieško draugui žolelių, kurios padidintų lytinį potraukį. 

Medžiotojas parduotuvėje lankėsi keletą kartų ir galiausiai susidraugavo su savo taikiniu – pardavėja Wang. Išsiaiškinęs, kad ji neseniai netoliese nusipirko būstą, rado puikią temą pokalbiams, o galiausiai Wang pasisiūlė vyrą supažindinti su keletu nekilnojamo turto agentų, kad šie Y.Ruojianui padėtų su būsto pirkimu. 

Laikui bėgant jie susibičiuliavo, drauge eidavo pietų ir kartu leisdavo laiką, tad medžiotojo taktika veikė puikiai. Žengiant dar vieną žingsnį link savo tikslo Y.Ruojianas pakvietė moterį atvykti į Šanchajų, pamatyti lankomus objektus ir gerai praleisti laiką. Nors Wang atsisakinėjo, galiausiai buvo prikalbinta bendrai savaitgalio kelionei.

Meilužių medžiotojas, naudodamasis paslaugą užsakiusios klientės pinigais, užsakė viešbučius ir keliavo jos sąskaita. Tiesa, tam, kad užsakymas būtų įvykdytas iki galo, užteko vos vienos nuotraukos. Wang su Y.Ruojianu nusifotografavo apsikabinę, o vėliau medžiotojas fotografijas išsiuntė klientės vyrui, meilužės draugui. 

Klientės vyras netrukus nutraukė santykius su savo meiluže, grįžo pas savo žmoną ir buvo dėkingas jai už jos ištikimybę. Tokia meilužių medžiotojo misija užtruko apie 4 mėnesius.

Parengė Raminta Rakauskė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.