Didžiausias degalinių tinklas plėtrą planuoja ir kitąmet

Didžiausias šalies degalinių tinklas „Viada“ metus palydi nusiteikęs ambicingai. Įmonė baigia beveik metus trukusį ir daugiau nei 1 mln. eurų kainavusį prekės ženklo keitimo procesą bei jau ruošiasi kitąmet prasidėsiančiam naujam plėtros etapui. 2018 m. bendrovė planuoja dar labiau įsitvirtinti rinkoje, atidarydama bent 5 naujas degalines, o taip pat imtis socialinio-edukacinio projekto, kuriuo bus siekiama skatinti Lietuvos ir jos regionų pažinimą.

2018 m. bendrovė planuoja dar labiau įsitvirtinti rinkoje, atidarydama bent 5 naujas degalines, o taip pat imtis socialinio-edukacinio projekto, kuriuo bus siekiama skatinti Lietuvos ir jos regionų pažinimą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
2018 m. bendrovė planuoja dar labiau įsitvirtinti rinkoje, atidarydama bent 5 naujas degalines, o taip pat imtis socialinio-edukacinio projekto, kuriuo bus siekiama skatinti Lietuvos ir jos regionų pažinimą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2017, 9:56 AM

Šių metų pradžioje prasidėjęs „Viada“ degalinių vardo keitimo procesas jau beveik baigtas. Prie šiuolaikinių veiklos standartų jau pritaikytos daugiau nei 100 tinklui priklausančių degalinių. Pakeistas jų eksterjeras, į jį įkomponuojant naująjį logotipą – elnią, simbolizuojantį šiaurietišką veržlumą ir nuolatinį keliavimą, atnaujinta ir prekybinė įranga, sukurta moderni maisto zona „Foodpoint“, išplėstas prekių asortimentas.

Kaip teigia tinklą valdančios bendrovės „Viada LT“ vadovas Linas Vytautas Karlavičius, 2018 m. tinklas toliau augs tiek kiekybine, tiek kokybine prasme. Planuojama ne tik įsigyti 5 naujas degalines, bet ir rekonstruoti 10 jau veikiančių. Tikimasi, kad tai turėtų padėti bendrovės apyvartą kitąmet padidinti mažiausiai 5 proc., iki 420 mln. eurų.

„Atnaujindami tinklą, visų pirma, siekiame klientams parodyti, jog pas mus sustoti apsimoka. Todėl mums svarbu viskas: nuo kokybiškų degalų, gardžių užkandžių ir gėrimų, iki pačių aukščiausių aptarnavimo standartų. Teisingos kainos ir paslaugų kokybė yra tai, ką norime pasiūlyti vairuotojams, todėl nuolat stipriname tiek savo komandą, tiek infrastruktūrą“, – sako jis.

L. V. Karlavičius teigia puikiai suprantantis, kad kokybišką aptarnavimą gali suteikti tik laimingi darbuotojai, tad „Viada“ siekia būti ir kuo patrauklesne vieta dirbti.

„Mums svarbu būti degaline, kurioje apsimoka sustoti ne tik vairuotojams, bet ir darbuotojams. Todėl esamiems ir naujiems talentams, kurių kitąmet planuojame įdarbinti mažiausiai 100, planuojame padidinti algas. Šiemet jos jau augo 9 proc. Taip pat daug investavome į darbo sąlygų gerinimą, rengėme specialius mokymus. Šias priemones taikysime ir kitąmet“, – teigia vadovas.

Didžiausio degalinių tinklo Lietuvoje vertybės bus pabrėžiamos ne tik pačiose degalinėse, bet ir socialinėje veikloje. Kitąmet „Viada“ planuoja visuomenei pristatyti išskirtinį šalies pažinimo projektą. Bendradarbiaudama su žymiais Lietuvos istorikais bei keliautojais, „Viada“ skatins šalies gyventojus iš naujo atrasti gimtojo krašto regionus bei jų ypatybes.

„Šiuolaikiniai žmonės mėgsta keliauti. Tačiau lietuviai vis dar gana retai sustoja apsižvalgyti, kas yra aplink juos. Kitąmet vairuotojus skatinsime stabtelti ir įvertinti Lietuvos grožį. Geriau pažinę savo kraštą, patys sau įteiksime pačią puikiausią dovaną šalies šimtmečio proga. „Viada“ tinklas yra išsiplėtęs beveik į visus Lietuvos kampelius. Norime, kad kartu su mumis keliautų ir juos atrastų kiekvienas šalies vairuotojas“, – sako L. V. Karlavičius.

UAB „Viada LT“ yra didžiausias degalinių tinklas šalyje, kurį sudaro 118 degalinių. „Viada“ vykdo mažmeninę ir didmeninę prekybą degalais. Įmonėje dirba daugiau nei 1000 darbuotojų. Per 2017 m. bendrovės sumokėtų mokesčių į Lietuvos biudžetą suma turėtų siekti apie 50 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.