„Delfi“ parduoda žurnalų leidybos verslo dalį

Tarp parduodamų leidinių – žurnalai „Moteris“, „Mano namai“, „Tavo vaikas“, „Cosmopolitan“ ir „Panelė“.<br>V.Balkūno nuotr.
Tarp parduodamų leidinių – žurnalai „Moteris“, „Mano namai“, „Tavo vaikas“, „Cosmopolitan“ ir „Panelė“.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2017, 10:36 AM

Estijos žiniasklaidos grupė „Ekspress Grupp“ valdoma grupė „Delfi“ parduoda žurnalų leidybos verslo dalį bendrovei „GM Media Invest“ – pastarąją valdo naujienų agentūros „Elta“ vadovė ir jos pirkėja Gitana Markovičienė.

Tarp parduodamų leidinių – žurnalai „Moteris“, „Mano namai“, „Tavo vaikas“, „Cosmopolitan“ ir „Panelė“. Kartu su jais parduodami ir tų pačių prekės ženklų interneto portalai, pranešė „Delfi“.

Grupė ketina koncentruotis į internetinę žiniasklaidą.

„Lietuvoje esame žinomi kaip internetinės žiniasklaidos lyderiai, tad priėmėme strateginį sprendimą koncentruoti jėgas būtent į šią veiklą ir ją dar labiau stiprinti“, – sakė portalo direktorius Vytautas Benokraitis.

Anot jo, grupė neseniai įsigijo didžiausią Baltijos šalyje reklamos tinklą „Adnet“.

„Delfi“ grupė valdo portalą, rinkodaros ir komunikacijos kanalą M360.lt, NBA, grynas.lt ir kitus. Grupei taip pat priklauso ir skelbimų tinklalapis bei jo prekės ženklas alio.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.