„airBaltic“ suteiktas ATW rinkos lyderio apdovanojimas

Latvijos oro linijų bendrovei „airBaltic“ suteiktas „ATW Airline Industry Achievement“ (Oro linijų industrijos pasiekimų) 2018 metų rinkos lyderės apdovanojimas. 44-ą kartą vykstantys kasmetiniai „ATW Airline Industry Achievement“ apdovanojimai yra aukščiausias įvertinimas, kurį gali gauti oro linijų bendrovė ar individualus asmuo, pripažinti už aukščiausią kokybę oro transporto sektoriuje.

 44-ą kartą vykstantys kasmetiniai „ATW Airline Industry Achievement“ apdovanojimai yra aukščiausias įvertinimas, kurį gali gauti oro linijų bendrovė ar individualus asmuo, pripažinti už aukščiausią kokybę oro transporto sektoriuje.<br>Įmonės nuotr.
 44-ą kartą vykstantys kasmetiniai „ATW Airline Industry Achievement“ apdovanojimai yra aukščiausias įvertinimas, kurį gali gauti oro linijų bendrovė ar individualus asmuo, pripažinti už aukščiausią kokybę oro transporto sektoriuje.<br>Įmonės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-14 10:53

„2017-ieji „airBaltic“ buvo rekordiniai metai ir esame daugiau nei sužavėti ATW pripažinimo pasauliniu mastu. Geri „airBaltic“ rezultatai leido mums didinti savo rinkos dalį Baltijos regione ir sustiprinti savo kaip rinkos lyderio pozicijas. Mums garbė prisijungti prie pasaulio oro linijų, gavusių šį prestižinį apdovanojimą per pastaruosius keletą dešimtmečių“, – sakė „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

„Avialinijos „airBaltic“ smarkiai išplėtė ir pagerino komercines oro susisiekimo paslaugas Baltijos šalyse. Ši novatoriška oro linijų bendrovė siūlo kokybišką klientų aptarnavimą, pasitelkdama pažangiausius, tokius kaip „Bombardier“ C serijos, orlaivius ir aukšto lygio standartus. Sveikinu Martiną Gaussą ir visą „airBaltic“ komandą už šį pelnytą apdovanojimą“, – sakė pagrindinė ATW redaktorė Karen Walker.

„ATW Airline Industry Achievement“ apdovanojimai įkurti 1974 m. Šis įvertinimas suteikiamas asmenims ir organizacijoms, išsiskiriantiems puikiais rezultatais, inovacijomis ir aukščiausios kokybės paslaugomis. Metų rinkos lyderio apdovanojimas skiriamas aviakompanijai, pasižymėjusiai tarp konkurentų geografiniame regione, rinkos sektoriuje arba sukūrusiai ar paskatinusiai rinką.

Taip pat, šių metų sausio 3 d. OAG analitikų, įvertinusių daugiau nei 50 milijonų skrydžių duomenis, „airBaltic“ buvo pripažintos punktualiausiomis 2017-ųjų avialinijomis pasaulyje. „airBaltic“ pasaulinio punktualumo reitingo viršuje yra pastaruosius keturis metus iš eilės.

„airBaltic“ iš savo namų bazės Rygoje, Latvijoje skraido daugiau nei 60-ia krypčių. Iš visų šių taškų „airBaltic“ per Rygą siūlo patogų susisiekimą su Europa, Skandinavija, NVS šalimis bei Viduriniaisiais Rytais. Papildomai „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Talino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.