Agentūroje „Nova media“ – keturi partneriai

Komunikacijos agentūra „Nova media“ plečia partnerių komandą. Nuo kovo mėnesio bendrovės partneriai yra Arijus Katauskas, Lina Venskaitytė, Laura Gabrilavičiūtė ir Kristina Juostaitė-Jurgilė. Agentūra išlaikys strateginę kryptį teikti komunikacijos paslaugas tik verslui.

 Komunikacijos agentūra „Nova media“ plečia partnerių komandą.
 Komunikacijos agentūra „Nova media“ plečia partnerių komandą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2018, 12:39 PM

„Didesnė partnerių komanda – nuosekliai planuotas agentūros veiklos pokytis, įgyvendinamas siekiant koncentruoti strategines kompetencijas, sudaryti geresnes sąlygas kompanijos augimui bei aukščiausios kokybės paslaugų tęstinumui. Besikeičianti verslo aplinka ir dinamika taip pat lemia, kad komunikacijos agentūros, teikiančios paslaugas verslui, pritaiko ir savo veiklos modelius“, – sako Arijus Katauskas, „Nova media“ vyresnysis partneris.

„Jau dešimtmetį specializuojamės teikdami komunikacijos paslaugas skirtinguose sektoriuose ir rinkose veikiantiems verslams. Tad ypatingai gerai žinome verslo aktualijas, poreikius ir lūkesčius komunikacijos paslaugoms. Į rezultatus ir pridėtinės vertės kūrimą orientuotiems verslams svarbu, kad aukštos kvalifikacijos profesionalai dalyvautų ne tik planavimo, tačiau ir įgyvendinimo etapuose“, – teigia agentūros vykdomoji partnerė Lina Venskaitytė.

Kristina Juostaitė-Jurgilė ir Laura Gabrilavičiūtė, prie „Nova media“ partnerių komandos prisijungusios atitinkamai šiais ir praėjusiais metais, agentūroje dirba ne vienerius metus konsultacinį ir projektų įgyvendinimo darbą, taip pat yra sukaupusios darbo žiniasklaidoje patirtį. Arijus Katauskas ir Lina Venskaitytė yra agentūros partneriai nuo veiklos pradžios.

„Nova media“ Lietuvos ir užsienio verslo klientams paslaugas teikia nuo 2008 m. Agentūra, bendradarbiaudama su partnerių tinklais, taip pat teikia komunikacijos paslaugas Baltijos šalyse ir visoje Europoje. „Nova media“ dirba su verslo įmonėmis iš finansų, draudimo, informacinių ir ryšių technologijų, farmacijos, energetikos ir kitų sektorių.

Agentūra yra Lietuvos ryšių su visuomene agentūrų asociacijos narė, ji ne vienerius metus pelnė RSVA Veiklos standarto įvertinimus.

„Nova media“ taip pat aktyviai dalijasi savo kompetencijomis, prisidėdama prie visuomeninių projektų, tarp kurių „We love Lithuania“, „Women Go Tech“, „Aš myliu savo įmonę“ ir kitos iniciatyvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.