Svečiai vagišiai: keisčiausi dalykai, kuriuos nušvilpia iš viešbučių

Viešbučių darbuotojai papasakojo apie pačius keisčiausius daiktus, kuriuos iš numerių įsigudrina nušvilpti svečiai. Jei viskas, kuo po viešnagės viešbutyje praturtėjote, tėra rankšluostis ar buteliukas šampūno, šioje srityje negalite vadintis netgi mėgėju, rašo vanityfair.it.

Yra svečių, kurie iš viešbučių vonios kambarių susirenka ir dušo galvutes.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
Yra svečių, kurie iš viešbučių vonios kambarių susirenka ir dušo galvutes.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2018, 9:39 PM, atnaujinta Apr 18, 2018, 1:39 PM

Kaip rodo tinklapio lastminute.com duomenys, dažniausiai iš viešbučių vagiami rankšluosčiai, stalo įrankiai ir televizorių pultai. Išradingesni svečiai susirenka elektros lemputes, o iš televizorių pultų iškrapšto baterijas.

Italijoje, Milane, esančio viešbučio „Me Milan Il Duca“ vadovas Alessandro Misani pasakojo, kad vienas lankytojų įsigudrino palikdamas viešbutį išsinešti dvi natūralaus dydžio flamingų skulptūras. Paukščiai stovėjo prie įėjimo į viešbutį, kai jame vyko iškilmingas vakaras. Kitą dieną teko skelbti rožinės porelės paieškas.

Stambulo (Turkija) viešbutyje „Furniture One“ pasakojo, kad vienas svečių iš numerio išvilko baldus, išskyrus lovą, stalą ir televizorių. Tiesa, viešbučio darbuotojai nedetalizavo, kaip vagystė buvo įvykdyta.

Savo apgalvotais interjerais garsiame Berlyno (Vokietija) viešbutyje vienas svečių bandė ištuštinti vonios kambarį: išsuko čiaupus, dušo galvutę, jos hidromasažinį antgalį, nusuko unitazo dangtį.

Iš Birmingame (Didžioji Britanija) esančio viešbučio „Hotel du Vin“ biliardinės kažkas nušvilpė šerno galvos iškamšą. Ją grąžino, tačiau tik laikinai – po kelių savaičių vagišiaus draugai iškamšą išpirko, kad ją bičiuliui padovanotų vestuvių proga.

Las Vegase (JAV) pasakojo, kaip tvarkydami viešbučio kambarį jame neberado kilimo. O Dubajuje (JAE) viešbučio svečias išbogino ne tik kilimą, bet ir šaldytuvą.

Istorija apie vieną prabangiausių vagysčių pasidalijo buvęs „Starwood Hotel Group“ vyriausiasis vadybininkas Colinas Bennettas. Jis prisiminė, kaip sykį atėjęs į viešbučio salę suvokė, kad jame nebėra rojalio. Darbininkų teigimu, į holą įėjo trys kombinezonais vilkintys vyrai ir didžiulį instrumentą išvilko į gatvę. Daugiau rojalio niekas nebematė.

Niujorke esančio viešbučio „The Mark Hotel“ atstovų atsakymas nustebino. Esą viešbučio rankšluosčiai ir chalatai tokie puikūs, kad svečiai negali su jais skirtis. Tačiau pavogtų daiktų vertė vėliau nurašoma nuo svečio kortelės.

Lastminute.com suskaičiavo, kad penkių žvaigždučių viešbučiai dėl vagysčių praranda daiktų, kurių vertė per metus pasiekia ir 20 tūkst. JAV dolerių. Žemesnės klasės viešbučiuose mažesnės ir susidariusios sumos – 9-14 tūkst. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.