„airBaltic" Lietuvoje pirmąjį ketvirtį pervežė 26 proc. daugiau keleivių

Per pirmąjį šių metų ketvirtį „airBaltic" pervežė daugiau nei 80 tūkst. keleivių į Lietuvą ir iš jos. Aviakompanija Lietuvoje skraidino 26 proc. daugiau keleivių Europos, Skandinavijos, Rusijos, Nepriklausomos Valstybių Sandraugos ir Artimųjų Rytų kryptimis nei tuo pačiu laikotarpiu praėjusiais metais.

 Bendrovės nuotr.
 Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2018, 9:56 AM

„Itin stiprūs mūsų rezultatai Lietuvoje yra įrodymas, kad Lietuvos keleiviams siūlome geriausią kainos ir judėjimo galimybių derinį", - pranešime sako „airBaltic" generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Latvijos aviakompanija „airBaltic" per pirmąjį 2018 metų ketvirtį pervežė daugiau nei 729 tūkst. keleivių, arba 24 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį praėjusiais metais.

Iš Vilniaus „airBaltic" siūlo tiesioginius skrydžius į Amsterdamą, Berlyną, Miuncheną, Paryžių ir Taliną bei susisiekimą kitomis kryptimis per Rygą.

„airBaltic" iš Rygos, Talino ir Vilniaus skraido daugiau nei 70-ia krypčių. Šių metų vasarai „airBaltic" pristatė 8 naujas kryptis iš Rygos į Malagą, Lisaboną, Splitą, Bordo, Gdanską, Almatą, Sočį ir Kaliningradą.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.