„Wizz Air“ paskelbė antrojo tarptautinio iššūkio studentams nugalėtojus

Mažų sąnaudų skrydžių bendrovė „Wizz Air“ paskelbė antrojo tarptautinio iššūkio studentams „WIZZ Youth Challenge 2018“ nugalėtojus.

Iššūkio nugalėtoja tapo Vengrijos komanda „TakeOFF“.<br> Organizatorių nuotr.  
Iššūkio nugalėtoja tapo Vengrijos komanda „TakeOFF“.<br> Organizatorių nuotr.  
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2018, 4:19 PM

Tarptautinio konkurso metu bakalauro ir magistro studijų studentai pagal pateiktą aviakompanijos verslo užduotį pristatė novatoriškas bei kūrybiškas verslo idėjas.

Gegužės 9 ir 10 dienomis į Budapešte vykusius pusfinalius ir finalinį renginį buvo atrinktos ir pakviestos 24 geriausiai įvertintos komandos.

Jos Vengrijos sostinėje pristatė savo idėjas „Wizz Air“ aukščiausiems vadovams ir išorės ekspertams iš aviacijos industrijos.

Iššūkio nugalėtoja tapo Vengrijos komanda „TakeOFF“. Jos nariai galės vienerius metus neribotai keliauti „Wizz Air“ tinkle. Kitos studentų komandos, patekusios į finalinį 8-uką, buvo iš Danijos, Didžiosios Britanijos, Izraelio, Slovėnijos ir Ukrainos.

Iš viso bendrovės iššūkyje dalyvavo studentų komandos daugiau nei iš 170 universitetų 31-oje šalyje, jos pateikė 200 reikalavimus atitinkančių paraiškų. Iš Baltijos šalių iš viso į iššūkį užsiregistravo 8 komandos – 5 iš Latvijos ir 3 iš Lietuvos, tačiau iki pusfinalių jos nenukeliavo.

„Kai tik sužinojome apie šį konkursą, iš karto supratome, kad tai vienkartinė galimybė, kurios negalime praleisti, – pasakoja pirmos vietos laimėtojai, Vengrijos komandos „TakeOFF“ nariai. – Mums ši patirtis labai patiko.

Buvo smagu sutikti tokius įkvepiančius ir motyvuojančius kitų komandų narius ir gauti vertingų įžvalgų iš ekspertų. Dabar jau planuojame visas artėjančias savo metų keliones.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.