Šešios „Lidl“ parduotuvės vasarą dirbs ilgėliau

Nuo pirmadienio, birželio 18 d., iki pat rugsėjo šešios „Lidl“ parduotuvės, esančios arti Lietuvos gyventojų pamėgtų kurortinių vietų ir kelionių krypčių, kasdien dirbs ilgiau nei įprastai – nuo 8 iki 23 val.

 Parduotuvės vasaros sezonui keičia darbo laiką. <br> M.Patašiaus nuotr. 
 Parduotuvės vasaros sezonui keičia darbo laiką. <br> M.Patašiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2018, 2:42 PM

Pagal vasaros grafiką dirbs „Lidl“ parduotuvės Klaipėdoje (Tilžės g. 56B, Taikos pr. 66B, Smiltelės g. 19), Kretingoje (Žemaitės al. 12), Utenoje (J. Basanavičiaus g. 125A) ir Panevėžyje (Kosmonautų g. 14).

„Nuolat analizuojame pirkėjų atsiliepimus bei jų srautus parduotuvėse. Atsižvelgdami į mėgstamas vasaros poilsio Lietuvoje kryptis, nutarėme vasaros laikotarpiu pakoreguoti darbo laiką keliose parduotuvėse, kuriose jaučiamas sezoniškumas.

Siekiame, kad pirkėjams būtų kuo patogiau planuoti ne tik keliones, bet ir apsipirkimą“, – sakė bendrovės „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius Radostin Roussev-Peine.

Šiuo metu Lietuvoje veikia iš viso 37 „Lidl“ parduotuvės veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje. Bendrovė aktyviai tęsia plėtrą.

Sociologinių ir rinkos tyrimų bendrovės „Kantar Emor“ kartu su partnerėmis Baltijos šalyse šį pavasarį atliktame mėgstamiausių prekės ženklų tyrime „Lidl“ pakilo į antrąją vietą, nusileidęs tik socialiniam tinklui „Facebook“.

Daugėjant prekybos centrų, bendrovė aktyviai ieško darbuotojų – visi darbo įvairiuose „Lidl“ administracijos padaliniuose bei parduotuvėse pasiūlymai nuolat atnaujinami bendrovės karjeros portale https://karjera.lidl.lt.

Šiemet portalo „CV-Online“ surengtuose „TOP darbdavio 2017“ rinkimuose bendrovė „Lidl Lietuva“ pelnė 1-ąją vietą tarp visų dalyvavusių prekybos įmonių bei 2-ąją – pagrindinėje „TOP darbdavio“ kategorijoje.

„Lidl“ asortimente – apie 1 600 prekių, kurios aprėpia visas kasdienio vartojimo prekių grupes: mėsos gaminių ir šviežios mėsos, pieno produktų, šaldytų gaminių, šviežių vaisių ir daržovių, duonos ir pyrago kepinių, kosmetikos ir buities prekių. Prekes nuolat paįvairina specialios maisto produktų ir ne maisto prekių akcijos bei riboto kiekio pasiūlymai.

Visose „Lidl“ parduotuvėse veikia ir ekostotelės su atliekų rūšiavimo talpomis ir taromatais. Prie ekostotelės verta stabtelėti norint padaryti gerą darbą ne tik aplinkai, bet ir visuomenei.

Šiuo metu „Lidl“ kviečia visus norinčiuosius prisidėti prie paramos projekto „Už saugią aplinką mūsų vaikams“: grąžinant užstato sistemos ženklu pažymėtas pakuotes į taromatus visose „Lidl“ parduotuvėse, sukauptą užstatą keliais mygtukų paspaudimais galima skirti vaikų dienos centrus valdančioms organizacijoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.