Ryga – Abu Dabis skrydžių sezonas tapo dviem mėnesiais ilgesnis

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ bendradarbiaudama su nacionalinėmis Jungtinių Arabų Emyratų oro linijomis „Etihad Airways“ ir vėl skraidins iš Rygos į Abu Dabį.

 Praėjusiais metais skrydžiai iš Latvijos sostinės į Abu Dabį žiemą buvo viena populiariausių krypčių.<br> J.Stacevičiaus nuotr. 
 Praėjusiais metais skrydžiai iš Latvijos sostinės į Abu Dabį žiemą buvo viena populiariausių krypčių.<br> J.Stacevičiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 21, 2018, 12:27 PM, atnaujinta Aug 21, 2018, 12:34 PM

Šių skrydžių sezonas prasidės jau spalio 28-ąją ir bus tęsiamas iki 2019 m. balandžio 29-osios.

„Praėjusiais metais skrydžiai į Abu Dabį žiemą buvo viena populiariausių krypčių. Prie mūsų lėktuvų parko prisijungia daugiau orlaivių „Airbus A220-300“, todėl kitąmet šių skrydžių sezonas bus dviem mėnesiais ilgesnis“, – sakė „airBaltic“ tinklo valdymo vyresnysis viceprezidentas Wolfgangas Reuss.

Anot jo, bendradarbiavimas su „Etihad Airways“ leidžia „airBaltic“ klientams pasiūlyti eilę skrydžių į Artimuosius rytus, Australazijos regioną, Indijos subkontinentą.

Keleiviai maršrutu RygaAbu Dabis bus skraidinami „Airbus A220-300“ lėktuvais. Kelionės trukmė – 6 val. 15 min. Bilietas į vieną pusę kainuos nuo 129 eurų, įskaitant oro uosto mokesčius ir rinkliavas. Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galima rasti kompanijos internetinėje svetainėje www.airbaltic.com

Žiemą „airBaltic“ taip pat pratęs skrydžius iš Rygos į Malagą, Madridą, Lisaboną ir Nicą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.