Keičiasi keltų į Smiltynę ir Jūrų muziejų grafikas

Rudenį mažėjant keleivių srautui, bendrovės „Smiltynės perkėla“ keltai į Neringą ir Jūrų muziejų kursuos rečiau, pranešė įmonė.

Rudenį mažėjant keleivių srautui, bendrovės „Smiltynės perkėla“ keltai į Neringą ir Jūrų muziejų kursuos rečiau. <br>V.Balkūno nuotr.
Rudenį mažėjant keleivių srautui, bendrovės „Smiltynės perkėla“ keltai į Neringą ir Jūrų muziejų kursuos rečiau. <br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2018, 10:53 AM, atnaujinta Aug 31, 2018, 10:54 AM

Bendrovės teigimu, iš Senosios perkėlos į Smiltynę neliks kai kurių vakarinių reisų penktadieniais, šeštadieniais, sekmadieniais ir švenčių dienomis.

Po dviejų metų pertraukos rugpjūtį atnaujintas reisas į Jūrų muziejų taip pat vyks rečiau. Bendrovės teigimu, per mėnesį maršrutu pasinaudojo 23 tūkst. žmonių, tačiau rudenį srautai mažės, todėl keltai plauks tik nuo trečiadienio iki sekmadienio, keisis ir jų grafikas.

„Per mėnesį į Delfinariumą kėlėsi beveik tiek žmonių, kiek gyvena Utenoje. Tai reiškia, jog maršrutas yra reikalingas. Mūsų įmonė, sudarydama kelto grafiką, atsižvelgė ir į delfinų pasirodymų laiką, tad žmonėms nereikia persikėlus papildomai laukti ir gaišti laiko“, – pranešime sako bendrovės generalinis direktorius Darius Butvydas.

Keltai iš Senosios perkėlos, kur keliami žmonės ir dviratininkai, ir toliau kursuos kas 15 minučių. Naujosios perkėlos keltų grafikas nesikeis, jie kels įprastai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.