Vilniaus kavinėse – pažeidimai: jų veikla kuriam laikui sustabdyta

Vilniaus valstybinės maisto ir veterinarijos tarnyba (Vilniaus VMVT) pranešė, kad inspektoriai šią savaitę laikinai sustabdė trijų sostinės viešojo maitinimo įmonių veiklą.

Kavinėse trūko tvarkos, ne visur vykdyti savikontrolės sistemos reikalavimai, nustatyta įvairių higienos, produktų laikymo pažeidimų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Kavinėse trūko tvarkos, ne visur vykdyti savikontrolės sistemos reikalavimai, nustatyta įvairių higienos, produktų laikymo pažeidimų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2018, 1:44 PM

Dėl patikrinimų metu nustatytų grubių pažeidimų kurį laiką neveiks „Frutlita“ kavinė – kebabinė (J. Jasinskio g. 1), „Planeta“ kafeterijos baras (A. Goštauto g. 2/A. Jakšto g. 15) bei „Sadovskaja ir Ko“ kavinė – parduotuvė (Mokyklos g. 2, Juodšiliai).

Pranešama, kad kavinėse trūko tvarkos, ne visur vykdyti savikontrolės sistemos reikalavimai, nustatyta įvairių higienos, produktų laikymo pažeidimų. Visose trijose viešojo maitinimo įmonėse rasta produktų su pasibaigusiais tinkamumo vartoti terminais, o „Frutlita“ ir „Sadovskaja ir Ko“ – neženklintų ar be įsigijimo dokumentų. „Planeta“ kafeterijos personalas dirbo be specialios aprangos.

Pradėti dirbti jos galės tik pašalinę patikrinimų metu nustatytus trūkumus ir po pakartotinų inspektorių patikrinimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.