Per ilgai tempė gumą – apsnūdusiems investuotojams Alytus parodė duris

Alytaus savivaldybės taryba nutraukė investicijų sutartį su vaisvandenių gamyklą Alytuje turėjusia statyti, bet per septynerius metus į priekį beveik nepasistūmėjusia bendrovė „Juice & water group“, rašo dienraštis „Verslo žinios“.

Gėrimų gamykla Alytuje turėjo pradėti veikti per dvejus metus nuo statybos leidimo išdavimo 2014-aisiais.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Gėrimų gamykla Alytuje turėjo pradėti veikti per dvejus metus nuo statybos leidimo išdavimo 2014-aisiais.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2018, 9:38 AM

Investicijų sutartį su „Juice & water group“ Alytaus miesto savivaldybe sudarė dar 2011 m. gegužę. Tuomet buvo planuojama, kad įmonė iš viso investuos 4,411 mln. eurų ir sukurs mažiausiai 20 darbo vietų.

Pagal sutartį gėrimų gamykla Alytuje turėjo pradėti veikti per dvejus metus nuo statybos leidimo išdavimo 2014-aisiais.

Savo ruožtu „Juice & vvater group“ vadovas Albertas Ivanauskas teigia, kad įmonė dar nepraranda vilties investuoti Alytuje, jei jai pavyktų gauti naują sklypą, nors Alytaus savivaldybės Turto valdymo ir verslo skyriaus vedėja Auksė Juonienė tokią galimybę kategoriškai atmeta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.