Pirkėjus Kelmėje pasitiko atnaujinta „Maximos“ parduotuvė

Šiandien Kelmėje šviežių griliaus kepinių kvapais pirkėjus pasitiko atnaujinta „Maximos“ parduotuvė, kuri nuo liepos mėnesio buvo laikinai uždaryta. „X“ formato parduotuvėje, veikiančioje Vytauto Didžiojo g. 49, pirkėjai rinksis iš beveik 6500 prekių asortimento bei daugiau nei 1300 šviežio maisto produktų, iš kurių apie 80 proc. – lietuviškos kilmės prekės. Į parduotuvės atnaujinimą prekybos tinklas investavo per 550 tūkst. eurų. Parduotuvėje dirba 21 Kelmės gyventojas.

 Atnaujintos Kelmės „Maximos“ parduotuvės prekybinis plotas yra 446 kvadratinių metrų. <br>„Maximos“ nuotr.
 Atnaujintos Kelmės „Maximos“ parduotuvės prekybinis plotas yra 446 kvadratinių metrų. <br>„Maximos“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2018, 2:41 PM

„Nuo 2000 metų Kelmėje veikianti parduotuvė yra pamėgta ir labai lankoma vietos gyventojų, todėl ir jos atidarymas šiame mieste buvo itin laukiamas. Parduotuvė pirkėjus pasitinka atnaujintu interjeru, nauja sparčia prekybine įranga bei šviežio maisto ir šaldytų produktų gausa. Pirkėjai čia ras vietoje kepamų griliaus patiekalų, o taip pat ir bandelių bei kruasanų. Pirkėjus taip pat kviesime rūšiuoti naudojantis įrengtu taromatu. Kaip ir kiekvienoje „Maximos“ parduotuvėje, šioje reikšmingą šviežio maisto asortimento dalį tradiciškai sudaro Lietuvos gamintojų produkcija“, – sako prekybos tinklo operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Atnaujintos Kelmės parduotuvės lankytojai čia ras per 1300 šviežio maisto produktų, iš kurių apie 80 proc. – lietuviškos kilmės prekės. Pirkėjai taip pat galės rinktis iš daugiau nei 1800 bakalėjos maisto prekių asortimento. Nenusivils ir ieškantys buities reikmenų – čia jie ras daugiau nei 1000 pramoninių prekių bei daugiau nei 530 pirmo būtinumo ne maisto produktų. Parduotuvėje taip pat siūlomos prekės kūdikiams, gyvūnams, augalai ir jų priežiūrai skirti produktai.

Atnaujintos Kelmės parduotuvės prekybinis plotas yra 446 kvadratinių metrų. Bendras parduotuvės plotas – 667 kvadratinių metrų. Kelmėje veikia dvi prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvės.

Kaip jau įprasta, naujai atidarytoje parduotuvėje pirkėjų laukia nuolaidos ir patrauklūs pasiūlymai. Visos nuolaidos skelbiamos specialiame akcijos leidinyje ir www.maxima.lt. Specialių pasiūlymų ir nuolaidų sąrašas labai platus, jame – vaisiai ir daržovės, šviežia mėsa ir mėsos gaminiai, pieno produktai, buitinė chemija ir daugelis kitų prekių. Pasiūlymai galios iki lapkričio 3 d. imtinai. Taip pat net iki lapkričio 30 dienos, perkant šioje parduotuvėje su „Ačiū“ kortele, į ją grįš net 5 procentai nuo pirkinių sumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.