„Eugesta“ nori viena kontroliuoti „Armavistą“

Transporto ir logistikos paslaugų bei prekybos bendrovė „Eugesta“ pateikė Konkurencijos tarybai prašymą leisti įsigyti 63,89 proc. transporto ir logistikos paslaugų bendrovės „Armavista“ akcijų ir įgyti vienvaldę jos kontrolę.

„Eugesta“ prašo leisti įsigyti 63,89 proc. „Armavista“ akcijų ir įgyti vienvaldę jos kontrolę.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
„Eugesta“ prašo leisti įsigyti 63,89 proc. „Armavista“ akcijų ir įgyti vienvaldę jos kontrolę.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 15, 2018, 4:05 PM

„Eugesta“ užsiima krovinių transportavimu keliais, transporto logistikos paslaugų teikimu, plataus vartojimo prekių distribucija, didmenine prekyba alkoholiniais ir nealkoholiniais gėrimais. Su „Eugesta“ susiję ūkio subjektai užsiima kontroliuojančių bendrovių veikla, vertybinių popierių ir prekių sudarymo tarpininkavimu, kita pagalbine finansinių paslaugų veikla, nekilnojamojo turto nuoma ir projektų vystymu, plataus vartojimo prekių distribucija, viešojo maitinimo paslaugų teikimu, šaldytų produktų gamyba ir pardavimu.

„Armavista“ užsiima ekspedijavimo veikla, krovinių transportavimu keliais, perkrovimo, sandėliavimo ir kitomis terminalo paslaugomis. Su „Armavista“ susiję ūkio subjektai užsiima tarptautiniu krovinių transportavimu keliais veikla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.