„Ryanair“ Ukrainos krypties plėtrai ketina skirti 1,5 mlrd. dolerių

Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ planuoja į skrydžių Ukrainos kryptimi plėtrą per artimiausius 3-5 metus investuoti iki 1,5 mlrd. JAV dolerių.

„Ryanair“ planuoja iki 2019-ųjų vasaros sutankinti skrydžius į Kijevą bei padidinti metinį keleivių srautą mažiausiai iki 1 milijono.<br> M.Patašiaus nuotr.
„Ryanair“ planuoja iki 2019-ųjų vasaros sutankinti skrydžius į Kijevą bei padidinti metinį keleivių srautą mažiausiai iki 1 milijono.<br> M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2018, 9:47 AM

„Mūsų tikslas – per 3-5 metus keleivių į Ukrainą ir iš jos padidinti iki 5 mln., tai tolygu 15-os lėktuvų perkėlimui į Ukrainos oro uostus ir 1,5 mlrd. dolerių investicijoms“, – susitikime su Ukrainos prezidentu Petro Porošenka Kijeve sakė „Ryanair“ komercijos direktorius Davidas O'Brienas. 

Jis pabrėžė, jog „Ryanair“ planuoja iki 2019-ųjų vasaros sutankinti skrydžius į Kijevą bei padidinti metinį keleivių srautą mažiausiai iki 1 milijono.

D. O'Brienas patvirtino, jog „Ryanair“ svarsto galimybes Ukrainos sostinėje įkurti lėktuvų techninio aptarnavimo bei informacijos technologijų produktų kūrimo savo reikmėms centrus.

Didžiausia Europos pigių skrydžių bendrovė į Ukrainos rinką žengė šių metų rugsėjo pradžioje ir dabar iš Kijevo skraidina į Vilnių, Berlyną, Barseloną, Bratislavą, Stokholmą, Londoną, šešis Lenkijos miestus, įskaitant Varšuvą, taip pat iš Lvovo į Varšuvą, Krokuvą, Memingeną, Diuseldorfą, Londoną.

„Ryanair“ tikisi per pirmus veiklos Ukrainoje metus sulaukti 850 tūkst., o antraisiais metais – daugiau nei 1 mln. keleivių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.