„Akropolis group“ estams parduoda „Ozo boulingą“

Vienos didžiausių Lietuvoje verslo grupių „Vilniaus prekyba“ bendrovė „Akropolis group“ restoranų tinklą „O'Leary's“ valdančiai Estijos „APL Restaurants“ parduoda 100 proc. antrinės įmonės „Ozo boulingas“ akcijų.

Kaip teigiama „Akropolio“ pranešime spaudai, bendrovė grynina veiklą ir atsisako nepagrindinių verslų.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Kaip teigiama „Akropolio“ pranešime spaudai, bendrovė grynina veiklą ir atsisako nepagrindinių verslų.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-14 16:31

Sandorio suma neskelbiama, jį dar turės patvirtinti Konkurencijos tarnyba.

Kaip teigiama „Akropolio“ pranešime spaudai, bendrovė grynina veiklą ir atsisako nepagrindinių verslų.

„Siekiame koncentruotis ties pagrindine savo veikla – prekybos ir pramogų centrų vystymu ir valdymu, ir skirti tam visą dėmesį“, – pranešime teigė  „Akropolis group“ direktorius Vytautas Labeckas.

Tuo metu „APL Restaurants“ valdančios įmonių grupės „Apollo Group“ direktorius Lietuvoje ir Latvijoje Tadas Račkauskas teigia, kad bendrovė šiuo sandoriu konsoliduoja savo veiklą pramogų segmente.

„Tai strateginis įsigijimas „Apollo Group“ koncentruojant savo veiklą pramogų segmente, siekiant ne tik valdyti prekinį boulingo centrų „Apollo“ ženklą, tačiau ir pasiūlyti kokybiškų naujų pramogų didžiųjų Lietuvos miestų gyventojams“, – sako T. Račkauskas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.