Verslo seminaras: kaip vadovauti apgalvotai

Jau ketvirtus metus iš eilės verslo renginių organizatorius bei iniciatorius „MoneyClub“ organizuoja išskirtinį verslo seminarą, kurio autorius ir pranešėjas yra vienas sėkmingiausių Lietuvoje verslininkų Ignas Staškevičius. Kiekvienais metais renginio tema yra pasirenkama pagal verslo pasaulio aktualijas bei problematikas. Šiais metais visi norintys tobulėti bei augti verslininkai bei įmonių vadovai rinksis jau gegužės 3 d. Litexpo parodų rūmuose, Vilniuje, kur Ignas Staškevičius ir „MoneyClub“ organizatoriai kalbės apie vadovų ir komandos narių sėkmingą augimą bei darbą kartu. Seminaro tema – „Kaip vadovauti apgalvotai?“

 Renginio organizatorių nuotr.
 Renginio organizatorių nuotr.
 Renginio organizatorių nuotr.
 Renginio organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 11, 2019, 12:05 PM

„Šiais laikais versle neatsiejama dalis kiekvieno sėkmingo vadovo yra savo komandos narių motyvavimas bei palaikymas, tesingas bendravimas. Nors verslo kanonai ir keičiasi kasmet, niekas negali atmesti to fakto, kad be laimingų bei teisingai motyvuotų komandos narių verslas tiesiog nebus tvarus bei augantis.“- teigia „MoneyClub“ įkūrėjas Martynas Šaikus. Šiais metais „MoneyClub“ su Ignu Staškevičiumi palies tokias temas kaip: teisingas darbuotojų motyvavimas, komandos formavimas, šių dienų pažangiausias vadovavimo stilius, svarbiausia vadovo užduotis organizacijoje ir pan.

Šis seminaras bus vertingas ne tik įmonių vadovams, tačiau ir įmonės komandų lyderiams-kuratoriams, mentoriams bei visiems, kurie nuolat ieško naujų žinių verslo tema. Renginio metu bus proga ne tik išklausyti inovatoriaus versle įžvalgų bei patarimų duota tema, bet ir užduoti jums rūpimus klausimus: gausite išsamius bei vertingus atsakymus bei patarimus, kaip susitvarkyti su problemomis, kilusiomis jūsų veikloje. Taip pat turėsite galimybę užmegzti naujas pažintis bei megzti verslo ryšius su visais renginio dalyviais, kurių šiemet laukiama net virš 700. Detali renginio informacija internetinėje svetainėje www.moneyclub.pro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.