„Lufthansa“ siūlo skrydžius už neįtikėtinai mažą kainą, bet yra viena sąlyga

Jei mėgstate nuotykius arba niekaip negalite apsispręsti, kur verta praleisi atostogas – galbūt šis pasiūlymas būtent jums. Aviakompanija „Lufthansa“ siūlo galimybę savo klientams nusipirkti labai pigių skrydžių bilietų. Yra tik viena sąlyga – pirkėjai nežinos, į kokią šalį keliaus, skelbia „The Telegraph“.

Taip perkant bilietus galima sutaupyti daugiau kaip 100 eurų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Taip perkant bilietus galima sutaupyti daugiau kaip 100 eurų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2017, 2:09 PM

Į populiariausius Europos miestus ir pajūrio kurortus su šia akcija bilietus galima nusipirkti nuo 69 eurų, bet kelionės tikslas pirkėjams bus atskleistas tik po to, kai bilietai jau bus nupirkti. 

Pasirink, ko nori

Tiesa, „Lufthansa“ leidžia pasirinkti vieną iš 9 kategorijų ir pranešti, kokių atostogų pageidautumėte. Galima pranešti, kad norėtum romantiškų atostogų, ramaus poilsio, kultūros pažinimo ar vakarėlių. 

Pasirinkus kažkurią kategoriją galima pamatyti apie dešimtį miestų, iš kurių atsitiktinai bus pasirinktas vienas. 

Pasirinkus romantiškas atostogas galima pakliūti į Atėnus, Boloniją, Budapeštą, Florenciją, Paryžių, Romą, Veneciją, Vieną arba Ciurichą, o  pažymėję, kad norėtų pasidžiaugti gražia gamta, atsitiktinai bus nukreipti į Belgradą, Kopenhagą, Faro, Gdanską, Ženevą, Oslą arba Stokholmą.

Tiesa, deja staigmenas galima pasirinkti tik skrendant iš dviejų oro uostų – Frankfurto ir Miuncheno. 

Ar apsimoka?

Pasirinkus, kad norima kultūrinės patirties ir ekskursijų, galima pakliūti į vieną iš devynių miestų, tarp kurių yra Helsinkis, Valensija ir Bilbao. Paslaptingi bilietai kainuoja 70 svarų. 

Jei norėtumėte tiesiog nuvykti iš Miuncheno į Bilbao, bilietai jums kainuotų apie 200 svarų, norintys vykti į Valenciją reiktų mokėti apie 180 svarų. Taigi pasirinkus kelionę be aiškaus tikslo, galima sutaupyti daugiau kaip 100 svarų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.