Dvi paras Druskininkai nesumerks akių

Minėdami Tarptautinę turizmo dieną Druskininkai rengia įspūdingą šventę druskininkiečiams ir kurorto svečiams, kuri šėls tris dienas ir dvi naktis.  

 Dar vienas išskirtinis Turizmo dienų akcentas – keliautojo aplink pasaulį Karolio Mieliausko sutikimas Snow Arenoje.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Dar vienas išskirtinis Turizmo dienų akcentas – keliautojo aplink pasaulį Karolio Mieliausko sutikimas Snow Arenoje.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2019, 12:54 PM

Paskutinis rugsėjo savaitgalis Druskininkuose – tradiciškai yra skirtas tikriems turizmo gurmanams.  Neabejingieji Pietų Lietuvos kurortui šiemet yra kviečiami nuo penktadienio iki sekmadienio ( rugsėjo 27-29 d.d.) netradiciškai ir trankiai švęsti Tarptautinę turizmo dieną net ir naktį.  

Didieji SPA centrai kviečia į naktinį pirčių ir baseinų šėlsmą, ruošia šiai progai išskirtines programas; geriausi grilio ir barbekiu meistrai laukia naktiniame grilyje, Snow arenoje mėgautis žiemos malonumais rudenį bus galima taip pat naktį – su trenksmu grįžta naktinis slidinėjimas, Druskininkų gidų grupė “Artelė” organizuoja naktines ekskursijas. Visas šventės dienas veiks didžiulis amatininkų ir tautinio kulinarijos paveldo puoselėtuojų prekybos miestelis. 

Turizmo dienos proga į Druskininkus atvyksta visas būrys žinomiausių Lietuvos atlikėjų, kurie galės patenkinti įvairiausius muzikinius skonius -  Saulius Prūsaitis su grupe, Natalija Bunkė, Justinas Lapatinskas su grupe džiugins savo klausytojus, vėliau muzikos gurmanų laukia „Biplan“, Lemon joy“, pop muzikos legenda – Ovidijus Vyšniauskas. 

Turizmo dienų metu Druskininkuose bus ne tik daug įvairių pramoginių renginių, tačiau nemažai vietos bus skiriama ir maisto gurmanams – dvi dienas čia vyks Lietuvos grilio ir barbekiu čempionatas, o kulinarijos meistrų paskrudintų kepsnių galės paragauti visi šventės dalyviai.  
Planuojamas ir Naktinis grilis, kurio metus bus kepamas paršelis, vyks degustacija, kurios metu surinktos lėšos bus skirtos labdarai – Vaikų dienos centrų veiklai paremti.

Dar vienas išskirtinis Turizmo dienų akcentas – keliautojo aplink pasaulį Karolio Mieliausko sutikimas Snow Arenoje.  

Iššūkį – motociklu per 40 dienų apvažiuoti aplink pasaulį sau iškėlęs drąsus druskininkietis K. Mieliauskas liepos 16 dieną Druskininkuose pradėjo 20 tūkstančių kilometrų kelionę per Aziją, Ameriką, Europą.  Keliautojas įvairiuose žemynuose susitikinėjo su išeiviais iš Druskininkų ir kvietė juos atvykti į Pasaulio lietuvių sporto žaidynes, kurios 2021 metais bus surengtos Druskininkuose.

„Mus džiugina tai, kad Druskininkai kasmet sulaukia vis daugiau turistų, o ekonomikos ekspertai konstatavo, jog Druskininkai – patraukliausia kelionių kryptis ir Lietuvos, ir užsienio turistams.

Esame dėkingi mūsų miestą mylintiems ir į jį nuolat sugrįžtantiems svečiams. Šį šventė – mūsų padėka visiems tiems, kurie poilsiui, pramogai, sveikatinimuisi pasirenka Druskininkus“, -- sakė Druskininkų meras Ričardas Malinauskas. 

Turizmo gurmanai, varom šį savaitgalį į Druskininkus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.