Lietuvoje banko klientams pataria robotas – jis geriausiai išmano tris sritis

SEB banko interneto svetainėje šio banko klientus pradeda konsultuoti virtualusis konsultantas. Šiuo metu pokalbių robotas geriausiai atsako į privačių klientų klausimus apie mokėjimo korteles, kreditus, prisijungimo prie interneto banko priemones.

SEB banko interneto svetainėje šio banko klientus pradeda konsultuoti virtualusis konsultantas.<br>M.Patašiaus nuotr.
SEB banko interneto svetainėje šio banko klientus pradeda konsultuoti virtualusis konsultantas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2019, 11:26 AM, atnaujinta Nov 22, 2019, 5:12 PM

Pasak pranešimo, gyventojai labai dažnai skambina į banką ieškodami gana paprastų atsakymų apie banko teikiamas paslaugas – kredito grąžinimą, kelionių užsienyje draudimą, interneto banko, mobiliosios programėlės naudojimą ir kt.

ELTA primena, kad Lietuvoje veikiantys komerciniai bankai uždarė daug savo skyrių ir ragina gyventojus naudotis internetinėmis paslaugomis. Tačiau žmonėms dažnai kyla klausimų ir reikia pasitarti su banko specialistu.

Jei banko svetainėje asmuo neranda ieškomos informacijos, savo klausimą jis gali užduoti pokalbių robotui – įrašyti virtualaus konsultanto pokalbio lange. Virtualusis konsultantas atsakys į klausimą arba nurodys, kur galima rasti daugiau informacijos, taip pat pasiūlys prisijungti prie interneto banko, užpildyti paraišką ir kt. Jei virtualus konsultantas negalės padėti ar nesupras klausimo, jis patars susisiekti su banko darbuotoju el. paštu, telefonu arba pasiūlys pokalbio internetu galimybę.

Paask pranešimo, banko klientai atsakymų į klausimus ieško ir iškilusias situacijas sprendžia skambindami į banką – kas mėnesį konsultacijų centro specialistai atsiliepia į maždaug 50 tūkstančių skambučių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.