Grupėje – nauja įmonė

Paskutinę kovo dieną bendrovė „Avia Solutions Group“ užbaigė sandorį su „BB Holding ehf.“ ir įsigijo 100 proc. islandų įmonės „Bluebird Nordic“ akcijų.

 Pasak „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininko G.Žiemelio, įsigijus naują įmonę paslaugų asortimentą praplės krovinių gabenimo veikla.
 Pasak „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininko G.Žiemelio, įsigijus naują įmonę paslaugų asortimentą praplės krovinių gabenimo veikla.
 „Džiaugiamės, kad bendrovė „Bluebird Nordic“ nuo šiol yra „Avia Solutions Group“ šeimos dalis. S.L.Bjornssonas
 „Džiaugiamės, kad bendrovė „Bluebird Nordic“ nuo šiol yra „Avia Solutions Group“ šeimos dalis. S.L.Bjornssonas
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 2, 2020, 9:05 AM

„Avia Solutions Group“ įmonės valdybos pirmininkas Gediminas Žiemelis džiaugėsi, kad po šio sandorio įsigyta puikią reputaciją turinti kompanija.

„Su šiuo įsigijimu „Avia Solutions Group“ įžengia į siauro korpuso krovininių orlaivių nuomos su įgula, draudimu ir technine priežiūra verslą.

Jau esame didžiausia keleivinių orlaivių nuomos su įgula, draudimu ir technine priežiūra grupė, turinti vieną didžiausių užsakomųjų skrydžių oro linijų Europoje. O dabar mūsų paslaugų asortimentas pasipildys ir krovinių gabenimo operacijomis.

Tolimų nuotolių plataus korpuso krovininių orlaivių nuomos bei siauro korpuso orlaivių nuomos paklausa sparčiai auga veikiama sparčiai išsiplėtusios elektroninės prekybos.

Šiuo metu mes turime 7 oro vežėjo pažymėjimus įvairiose šalyse“, – teigė G.Žiemelis.

„Bluebird Nordic“ turi šešis orlaivius ir vykdo reguliariuosius bei užsakomuosius skrydžius. Oro linijų bendrovė taip pat siūlo krovinių eksporto ir importo paslaugas iš ir į Islandiją, vykdo skrydžius daugiau nei 100 krypčių.

„Mes džiaugiamės, kad bendrovė „Bluebird Nordic“ nuo šiol yra „Avia Solutions Group“ šeimos dalis, ir nekantraujame drauge su naujais savininkais auginti ir stiprinti bendrovę.

Esame įsitikinę, kad „Bluebird Nordic“, jos darbuotojai ir klientai pastebės privalumus, kuriuos suteikia prisijungimas prie „Avia Solutions Group“, – sakė vykdomasis „Bluebird Nordic“ direktorius Steinnas Logi Bjornssonas.

Tikimasi, kad, būdama „Avia Solutions Group“ dalimi, bendrovė „Bluebird Nordic“ augs, bus plečiamas jos paslaugų spektras ir dar labiau tobulinama jos veikla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?