Medininkų ir Šalčininkų punktuose – ilgos krovininio transporto eilės

Nuo karantino pradžios – kovo 16-osios vidurnakčio – šeštadienio 8.00 val. duomenimis, į šalį per valstybės sieną iš viso buvo neįleistas 1 161 asmuo, o 422 – nebuvo leista išvykti, skelbia Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Šeštadienio ryto duomenimis, pasienio su Rusija Kybartų kontrolės punkte laukė 30 vilkikų.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Šeštadienio ryto duomenimis, pasienio su Rusija Kybartų kontrolės punkte laukė 30 vilkikų.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2020, 10:12 AM

Per praėjusią parą į šalį buvo neįleisti net 43, o neišleisti 6 asmenys.

Šeštadienio ryto duomenimis, vilkikų eilių prie valstybės sienos su Lenkija ir Latvija nėra, o pasienio su Rusija Kybartų kontrolės punkte laukė 30 vilkikų. Jiems čia teks laukti apie 3 valandas.

Medininkų pasienio su Baltarusija kontrolės punkte rytą buvo fiksuotas itin padidėjęs krovininio transporto srautas – laukė 150 vilkikų, prognozuojamas jų laukimo laikas – apie 7 val. Daug vilkikų buvo ir Šalčininkų kontrolės punkte – čia laukė 75 vilkikai, jie, kol kirs sieną, turės laukti apie 10 valandų.

Primename, kad asmenų ir (ar) jų asmeninės paskirties lengvųjų automobilių atvykimas į Lietuvos teritoriją leidžiamas tik per pasienyje su Lenkija veikiantį Kalvarijos-Budzisko bei pasienyje su Latvija veikiantį Saločių-Grenctalės automobilių kelių punktus.

Lenkijos pareigūnai per tarptautinį Lazdijų – Aradninkų punktą nepraleidžia krovininių automobilių, kurių bendroji masė viršija 7,5 tonos, primena VSAT.

Pasienyje su Lenkija dar veikia Kalvarijos – Budzisko punktas, vykti per jį automobiliams dėl svorio nėra ribojimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.