Paskirtas naujas bendrovės „Akropolis Group“ vadovas

Prekybos ir pramogų centrų vystymo ir valdymo bendrovės „Akropolis Group“ UAB direktoriumi paskirtas teisininkas ir vienas iš įmonės valdybos narių – Vitalijus Bedugnis. Naujas pareigas jis pradėjo eiti nuo ketvirtadienio, 2020 m. gegužės 21 d.

„Akropolis Group“ direktorius V.Bedugnis.
„Akropolis Group“ direktorius V.Bedugnis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2020, 12:31 PM

V. Bedugnis iki šio paskyrimo 4 metus dirbo „Akropolis Group“ valdybos nariu ir teisės departamento vadovu, taip pat prekybos ir pramogų centrą „Akropole“ Rygoje valdančios bendrovės valdybos nariu.

Ankstesniame karjeros etape jis užėmė advokato pareigas tarptautinėje advokatų kontoroje „TGS Baltic“, taip pat advokatų profesinėje bendrijoje „Baltic Legal Solutions Lietuva“. V. Bedugnis yra baigęs teises studijas Vilniaus Universitete.

„Vertinu man išreikštą pasitikėjimą ir priimu šį karjeros iššūkį. „Akropolis“ per pastaruosius kelis metus man tapo antrais namais.

Tikiu, kad kartu su tarptautine įmonės komanda, su kuria per pastaruosius metus esame įvykdę ne vieną sėkmingą projektą, toliau stiprinsime „Akropolių“, kaip prekybos ir pramogų centrų lyderio, pozicijas Lietuvoje ir Latvijoje, bei įgyvendinsime įmonei keliamus uždavinius“, – sako V. Bedugnis.

„Akropolis Group“ direktoriaus pareigas pastaruosius kelis mėnesius laikinai ėjęs Mantas Kuncaitis, bendrovės „Vilniaus prekyba“ valdybos pirmininkas ir direktorius, tęsia darbą „Akropolis Group“ valdybos pirmininko pareigose.

„Vertinu platų ir kompleksišką Vitalijaus požiūrį, „Akropolio“ verslo supratimą, taip pat vadybinius ir vadovavimo gebėjimus bei atsidavimą įmonei. Tikiu, kad gebėjimas mąstyti plačiai ir veikti greitai padės įmonei sėkmingai įgyvendinti ateities projektus ir pasiekti išsikeltus tikslus“, – sako M. Kuncaitis.

„Akropolis Group“ UAB yra kontroliuojančioji bendrovė, valdanti nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Lietuvoje ir Latvijoje. Įmonė valdo prekybos centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir „Akropole“ Rygoje, Latvijoje.

„Akropolis Group“ UAB priklauso „Vilniaus prekybos“ įmonių grupei – vienai didžiausių prekybos bendrovių Baltijos šalyse ir Centrinės bei Rytų Europos regione.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.