„Interactio“ ruošiasi recesijai – atleido apie trečdalį darbuotojų

Sinchroninio nuotolinio vertimo platformą siūlantis startuolis „Interactio“ besiruošdamas recesijai atleido dalį darbuotojų, bet planuoja išlaikyti pajamų augimą. „Sodros“ duomenimis, „Interactio“ atleido apie trečdalį darbuotojų – iš beveik 200 liepą įmonėje dirbusių specialistų dabar likę 130.

„Sodros“ duomenimis, „Interactio“ atleido apie trečdalį darbuotojų – iš beveik 200 liepą įmonėje dirbusių specialistų dabar likę 130.<br>V.Skaraičio nuotr.
„Sodros“ duomenimis, „Interactio“ atleido apie trečdalį darbuotojų – iš beveik 200 liepą įmonėje dirbusių specialistų dabar likę 130.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2022, 9:32 AM

„Kaip ir daugelis verslų šiuo metu, atliepiame besikeičiančią globalios rinkos dinamiką sumažinę įmonės darbuotojų skaičių, tačiau išlaikydami stabilų verslą ir užtikrindami tolesnius etapus įmonės kelionėje“, – portalui vz.lt teigė įmonės vadovas Henrikas Urbonas.

„Interactio“ pernai pajamas augino daugiau kaip du kartus – iki 6,9 mln. eurų, tačiau pirmą kartą nuo įmonės įkūrimo 2014 metais dirbo nuostolingai – patyrė 4,7 mln. eurų nuostolių, nurodoma Registrų centrui pateiktoje įmonės finansinėje ataskaitoje.

Bendrovė teigia, kad pagrindiniai „Interactio“ klientai yra nenurodomos Europos bei pasaulinės institucijos bei didžiosios korporacijos.

Vz.lt rašė, kad „Interactio“ pernai pritraukė 30 mln. JAV dolerių investiciją. Į Lietuvos bendrovę investavo kelių užsienio ir Lietuvos fondų valdytojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.