„BENU Vaistinė Lietuva“ vadovė palieka pareigas: skelbia, kas taps naujuoju vadovu

Rasa Montvilė, 12 metų dirbusi „BENU Vaistinė Lietuva“, iš kurių 9-erius ėjo ir šalies vadovės pareigas, nuo šiandien palieka įmonę. Naujuoju šalies vadovu nuo rytojaus tampa Šarūnas Pranukevičius, iki šiol ėjęs UAB „Tamro“ didmenos direktoriaus pareigas, o Indrė Brazauskaitė perima mažmenos direktorės pareigas.

Rasa Montvilė, 12 metų dirbusi „BENU Vaistinė Lietuva“, iš kurių 9-erius ėjo ir šalies vadovės pareigas, nuo šiandien palieka įmonę.
Rasa Montvilė, 12 metų dirbusi „BENU Vaistinė Lietuva“, iš kurių 9-erius ėjo ir šalies vadovės pareigas, nuo šiandien palieka įmonę.
R.Montvilė.<br>Pranešimo autorių nuotr.
R.Montvilė.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Š.Pranukevičius.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Š.Pranukevičius.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 19, 2023, 1:32 PM

„Esu dėkinga už šią neįtikėtiną kelionę, kurią nuėjome kartu su BENU ir „Tamro“ komandomis. Sunkus darbas ir komandos įsitraukimas mums padėjo pasiekti iškeltus tikslus. Esu įsitikinusi, jog BENU kartu su naujaisiais vadovais sėkmingai augs ir toliau“, – sakė R. Montvilė.

„Dėkoju Rasai už jos indėlį į bendrovės augimą ir ilgametę lyderystę. Rasa subūrė itin profesionalią, ambicingą ir kūrybingą komandą, kuri siekė puikių verslo rezultatų daugelį metų.

Rasos dėka tiek didmeninės prekybos bendrovė „Tamro“, tiek BENU vaistinių tinklas nuosekliai stiprino savo pozicijas Lietuvos rinkoje. Neabejoju, kad Rasos suburta komanda ir toliau sieks strateginių įmonės tikslų“, – kalbėjo „Tamro Baltics“ generalinis direktorius Leonas Jankelevičius.

Nuo gegužės 20 dienos „Tamro Lietuva“ vadovu taps Š. Pranukevičius, kuris taip pat toliau vykdys ir didmenos direktoriaus funkcijas. Š. Pranukevičius turi didelę patirtį dirbant FMCG (liet. greitai vartojamų produktų) sektoriuje, o „Tamro“ dirba nuo 2022 metų sausio.

„Tamro“ strategija – stiprinti savo pozicijas rinkoje ir skatinti inovacijas, kurios dar geriau tenkintų klientų poreikius. Ketinu tęsti Rasos pradėtus darbus ir kartu su profesionalia komanda siekti visų užsibrėžtų tikslų, kurie yra išties ambicingi. Viena iš prioritetinių įmonės užduočių – tapti patikimiausiu partneriu vaistinėms, ligoninėms ir kitoms sveikatos priežiūros įstaigoms“, – teigė Š. Pranukevičius.

Pokyčiai numatomi ir bendrovės „BENU Vaistinė Lietuva“ komandoje – nuo gegužės 20 dienos direktorės pareigas pradeda eiti Indrė Brazauskaitė. Indrė įmonėje dirba jau 11 metų ir yra vadovavusi pardavimų ir komercijos padaliniams.

„BENU vaistinėse siekiame, kad klientai pasitikėtų mūsų specialistais ir visuomet rastų geriausią sveikatos sprendimą. Todėl didelį dėmesį skiriame klientų aptarnavimui, kuris ne kartą pelnė aukščiausią įvertinimą. Taip pat siekiame puoselėti ir ryšį su darbuotojais, darydami viską, kad BENU vaistinė būtų geriausia vieta dirbti“, – sakė naujoji mažmeninės prekybos vadovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.