M. Skuodis vyksta į JAV: aptars svarbius klausimus

Susisiekimo ministras Marius Skuodis pirmadienį pradeda darbo vizitą Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV), kur susitiks su šios šalies transporto sekretoriumi Pete Buttigieg, Jungtinių Tautų generalinio sekretoriaus pavaduotoju Guy Rider, JAV Kongreso nariais ir kitais aukštais pareigūnais, dalyvaus antrajame Šiaurės Amerikos ir Lietuvos verslo forume, praneša Susisiekimo ministerija.

M.Skuodis.<br>J.Elinsko/ELTA nuotr.
M.Skuodis.<br>J.Elinsko/ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-05 08:31

Vizito metu birželio 5–9 dienomis taip pat numatyti Lietuvos susisiekimo ministro susitikimai su Niujorko jūrų uosto, kuris su Klaipėda sujungtas tiesiogine laivybos linija, vadovybe, kongresmene Marcy Kaptur, Atlanto tarybos, Europos politikos analizės centro ir kitų įtakingų „smegenų centrų“ atstovais bei Amerikos lietuvių bendruomene.

Čikagoje vyksiančiame Šiaurės Amerikos ir Lietuvos verslo forume ministras M. Skuodis dalyvaus forumo sesijose ir pranešėjų diskusijose, taip pat susitiks su JAV verslo kompanijų, jau investavusių mūsų šalyje ar ieškančių potencialios nišos ir partnerių savo verslui Lietuvoje, vadovais ir jiems pristatys mūsų šalies susisiekimo sektorių ir jo galimybes.

Jau antrą kartą vyksiantis Šiaurės Amerikos ir Lietuvos verslo forumas – svarbiausias ekonominių ir verslo ryšių skatinimo tarp JAV ir Lietuvos renginys. 2022 metais jis pritraukė daugiau nei 200 Lietuvos, JAV ir Kanados politikos, verslo bei ekonominius ryšius puoselėjančių organizacijų atstovų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.