„Lidl“ vasaros išpardavimo karštinė: kokių pasiūlymų nepraleisti jau nuo pirmadienio?

Vasara – tai ne tik atostogų malonumai, bet ir geriausias laikas įsigyti reikiamų sezono prekių. Tad kas gali būti geriau po ilgojo savaitgalio, jei ne visose „Lidl“ parduotuvėse prasidedantis vasaros išpardavimas ne maisto prekėms? Nuo drabužių, žaislų iki sodo, automobilių ir poilsio prekių – geriausios kokybės daiktai mažiausiomis kainomis visą šią savaitę gali būti jūsų.

„Lidl“ prekės.<br>„Lidl“ nuotr.
„Lidl“ prekės.<br>„Lidl“ nuotr.
„Lidl“ prekės.<br>„Lidl“ nuotr.
„Lidl“ prekės.<br>„Lidl“ nuotr.
„Lidl“ prekės.<br>„Lidl“ nuotr.
„Lidl“ prekės.<br>„Lidl“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 10, 2023, 2:55 PM, atnaujinta Jul 10, 2023, 2:56 PM

Sumanūs pirkėjai žino, kad „Lidl“ visada galima rasti kokybiškų ir išskirtinių prekių geriausiomis kainomis, o ypač per išpardavimą. „Lidl“ ne maisto prekių vasaros išpardavimas prasideda jau rytoj, tad iš parduotuvės tikrai išeisite pilnomis rankomis, o praktiškai panaudoti įsigytus daiktus galėsite dar šį sezoną!

Visą šią savaitę vyksiančio išpardavimo metu išskirtinėmis kainomis džiugins vyriški ir moteriški drabužiai, sodo ir pramogų prekės. Specialių pasiūlymų „Lidl“ parduotuvėse visoje Lietuvoje ras pirkėjai, ieškantys vaikiškų prekių bei žaislų už itin gerą kainą. Grilio mėgėjai taip pat turės kuo pasidžiaugti, nes grilio priedai bus pažymėti ypatingomis nuolaidomis.

Prekių kiekis ribotas, tad jau dabar susipažinkite su specialiais pasiūlymais ir pirmadienį skubėkite įsigyti reikalingiausių prekių su geriausiais pasiūlymais.

Išskirtinės kokybės tekstilė – patogiam vasaros stiliui

„Lidl“ parduotuvėse kokybiška tekstilė išsiskiria ne tik gera kaina, bet ir kokybe. Visi gamybos etapai yra prižiūrimi: nuo verpalų iki galutinio produkto jūsų spintoje. Tad kokybiški rūbai tarnauja ne vieną sezoną. Šįkart „Lidl“ paruošė ypatingas kainas tiek vyriškiems, tiek moteriškiems drabužiams, puikiai tinkantiems vasariškoms išvykoms gamtoje ar miesto kasdienybėje.

Stilingiausiam vyriškam vasaros deriniui ieškokite įvairių spalvų vyriškų lininių marškinių „Livergy“, kurie kainuos tik 9,99 Eur. Prie jų derančios lininės įvairių spalvų kelnės – taip pat pažymėtos specialia išpardavimo nuolaida ir kainuos vos 12,99 Eur. O deriniui užbaigti, 5 poras vyriškų kojinių įsigykite vos už 3,99 Eur.

Pirkėjų pamėgta moteriškų drabužių linija „Esmara“ taip pat visada siūlo madingus, išskirtinės sudėties ir skirtingų formų drabužius. Tad išpardavimo laikotarpiu vasariškos ir lengvos, įvairių spalvų medvilninės suknelės kainuos vos 7,99 Eur. Berankoves moteriškas palaidinukes galėsite įsigyti vos už 5,99 Eur, o patogius laisvalaikio batus – pigiau grybo, vos už 6,99 Eur.

Su šiais „Lidl“ išpardavimo pasiūlymais, neišleisdami daug pinigų, galėsite apsirengti nuo galvos iki kojų.

Kai galvoje vien vasariškos pramogos

Vasariškai apsirengus, metas skubėti ir pagalvoti apie pramogas gamtoje. Ar mėgstate leisti laiką miške, ar prie vandens, „Lidl“ paruošė ypatingų pasiūlymų visų skoniui.

Vaikams šią vasarą galite paversti nepamirštama, nes pripučiama vaikiška valtis net su 50 proc. nuolaida kainuos tik 5,99 Eur, o įvairiaspalvį pakabinamą vaikišką krėslą „Livarno Home“ įsigysite maždaug trečdaliu pigiau – tik už 27,90 Eur.

Nuobodžiauti neteks ir tėveliams bei nuotykių gamtoje ištroškusiems pirkėjams. Keturvietė stovyklavimo palapinė „Rocktrail“ (matmenys 300x250x130 cm) kainuos tik 39,90 Eur. O to paties prekės ženklo sulankstoma kėdė – 11,99 Eur. Tad galėsite patogiai įsitaisyti tiek sėdėdami prie laužo, tiek žvejodami ar įvairiuose viešuose renginiuose, kurių šią vasarą tikrai nepritrūks.

Tikras džiaugsmas sodininkams

Keliaudami po parduotuvę, nepraeikite pro sodo reikmenų skyrelį. Juk vasarą sodo darbai tik įsibėgėja. Todėl šio išpardavimo metu „Lidl“ paruošė ypatingų pasiūlymų ir mėgėjams, ir profesionaliems sodininkams.

Žoliapjovė – neatsiejamas sodo darbų atributas šiltuoju metų laiku. Tad norintiems atsinaujinti savo sodo reikmenis, dabar tai padaryti yra pati geriausia proga. „Parkside“ benzininė vejapjovė išpardavimo metu net su 30 proc. nuolaida kainuos 124,90 Eur. Akumuliatorinės žolės ir krūmų žirklės „Parkside“ vejos pakraščiams ir krūmams formuoti taip pat džiugins pirkėjų akį ir piniginę. Jas galėsite įsigyti vos už 19,99 Eur.

Norintiems skoningai dekoruoti savo sodą, taip pat turime puikių žinių. „Livarno Home“ sodo fontanas su dekoratyviniais akmenukais kainuos tik 13,99 Eur, o „Parkside“ energiją taupantis LED lauko šviestuvas – 11,49 Eur.

Su tokiais pasiūlymais užsiimti sodo darbais dar niekada nebuvo taip lengva ir nebrangu.

Specialūs pasiūlymai grilio fanams

Savaitgaliai vasarą reiškia tikrą, nesibaigiančią grilio šventę, kai kartu susirinkusi šeima ar draugai mėgaujasi šviežiu bei kokybišku maistu. Tačiau tam būtinos ir kokybiškos darbo priemonės. Būtent jomis gali padėti pasirūpinti „Lidl“, kurio asortimente – ne tik gausu tam skirtų prekių, bet yra ir paruošti specialūs pasiūlymai kepimo įrankiams.

Tik tris išpardavimo dienas apskritą kepsninę „Grillmeister“ galėsite įsigyti vos už 29,90 Eur. O septynių dalių kepsninės mentelių rinkinys su specialia nuolaida kainuos tik 11,99 Eur. Iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno pagamintų stalo įrankių rinkinį, kurį sudaro šakutės ir peiliai, galėsite įsigyti net su 43 proc. nuolaida, už 16,99 Eur.

Su tokiais darbo įrankiais nustebinti savo artimuosius ir tapti tikru grilio šefu bus išties paprasta.

Visus išpardavimo pasiūlymus nuo pirmadienio galėsite rasti „Lidl“ kainų leidinyje ir visose 69 prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvėse visoje Lietuvoje: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.