Baro kaimynystė gyventojus varo į neviltį: „Atsibodo šitaip gyventi, turbūt teks keisti butą“

Žolinę švęsti kai kurie piliečiai pradėjo jau antradienio naktį. Kaune, Draugystės gatvėje, esančiame bare pašventė taip smarkiai, kad blaivytis gavo areštinėje. Su naujienų portalu „kaunas.kasvyksta.lt“ susisiekusio gyventojo teigimu, trankūs pasilinksminimai čia – ne pavienis nutikimas.

Budintis pareigūnas portalui „kaunas.kasvyksta.lt“ pridūrė, kad į aptariamą barą būna iškvietimų, tačiau operatyviai negalėjo patikslinti, kiek jų gauta, tarkime, per vasarą.<br> Stop kadras
Budintis pareigūnas portalui „kaunas.kasvyksta.lt“ pridūrė, kad į aptariamą barą būna iškvietimų, tačiau operatyviai negalėjo patikslinti, kiek jų gauta, tarkime, per vasarą.<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2023, 9:19 AM, atnaujinta Aug 16, 2023, 9:23 AM

„Draugystės g. esančiame „bare-užkandinėje“, nors sunku jį taip pavadinti, nes tai yra grynų gryniausias načnykas, kiekvieną naktį renkasi vietiniai alkoholikai ir siautėja taip, kad neįmanoma miegoti atsidarius langą. Nuomojamės šalia esančiame name butą ir savininkai sakė, jog namo gyventojų buvo bandyta rinkti parašus barui uždaryti, ir trumpam buvo užsidaręs.

Tačiau tiesiog pasidarė renovaciją, atsidarė naujai ir toliau ošia kiekvieną mielą naktį ir veda vietinius gyventojus iš proto. Šiąnakt apie 4 ryto prasidėjo muštynės (kaip supratome, buvo peiliais ginkluotų asmenų) ir vienas žmogus užgriuvo ant pro šalį važiuojančio vieno iš namo gyventojų automobilio. Vairuotojas iškvietė policiją, kuri suvažiavo gausiomis pajėgomis.

Šis baras gadina mūsų gyvenimus, nes neįmanoma miegoti, kieme nuolat šlaistosi girti neadekvatūs asmenys (ypač naktį), baisu palikti automobilį aikštelėje arčiau baro, o vietos nėra daug. Kiekvieną savaitgalį norisi išvažiuoti iš namų, nes namie pailsėti – misija neįmanoma.

Atsibodo šitaip gyventi, turbūt teks keisti butą. Nors nuomos sutartis dar visai nauja, ko gero, išmesim depozito mokestį, nes jau nebegalim“, – skaitytojo laiško su vaizdo medžiaga 5 val. ryto sulaukė redakcija.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas naujienų portalui patvirtino, kad šią naktį adresu Draugystės g. 8 gauti keli iškvietimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Sulaikyti du asmenys, kuriems nustatytas vidutinis girtumas.

Budintis pareigūnas pridūrė, kad į aptariamą barą būna iškvietimų, tačiau operatyviai negalėjo patikslinti, kiek jų gauta, tarkime, per vasarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.