„Compensa Life“ gavo aplinkosaugos ISO 14001 sertifikatą

Baltijos šalyse gyvybės ir sveikatos draudimo paslaugas teikiančios bendrovės „Compensa Life Vienna Insurance Group SE“ Lietuvos filialas gavo aplinkosaugos ISO 14001 sertifikatą. Šis dokumentas patvirtina, kad bendrovės vadybos sistema pilnai atitinka aplinkos apsaugos vadybos sistemų kriterijus apibrėžiančio sertifikato reikalavimus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2023, 4:25 PM, atnaujinta Nov 30, 2023, 4:53 PM

„Mums, kaip bendrovei, tai yra labai svarbus įvertinimas. Tikiu, kad tai ne mažiau svarbu ir mūsų partneriams, klientams. ISO 14001 sertifikato suteikimas patvirtina, kad savo veikloje efektyviai naudojame išteklius tam, kad būtų kuo labiau sumažintas poveikis aplinkai“, – sako Tomas Milašius, „Compensa Life Vienna Insurance Group SE“ valdybos pirmininkas.

T.Milašius taip pat pabrėžia, kad ISO 14001 svarbus ne tik bendrovės reputacijai.

„Jei kalbėti apie šį konkretų sertifikatą, dažniausiai akcentuojama teigiama jo įtaka organizacijos reputacijai. Visgi aš norėčiau pabrėžti ir ne mažiau svarbų ekonominį poveikį. Tobuliname, skaitmeniname, automatizuojame įvairius bendrovės veiklos procesus. Taip siekiame, kad jie taptų ne tik mažiau kenksmingi aplinkai, tačiau ir našesni. Kaip pavyzdį galiu paminėti skaitmeninę pardavimo sistemą, savitarnos svetainę, mobiliąją programėlę. Visa tai ne tik daro veiklą efektyvesne, tačiau galiausiai taupo ir mūsų klientų bei akcininkų pinigus“, – teigia T.Milašius.

„Compensa Life“ priklauso Austrijos įmonių grupei „Vienna Insurance Group“, kuri savo kasdienėje veikloje taip pat skiria ypatingą dėmesį aplinkos apsaugos ir tvarumo klausimams. Tuo tikslu grupė įgyvendina tvarumo programą „VIG 25“, skatinančią išteklių taupymą ir didinančią veiklos našumą.

ISO sertifikavimą bendrovei „Compensa Life“ atliko oficiali sertifikavimo įstaiga „ISO sertifikatas“. Aplinkosaugos ISO 14001 sertifikatą išdavė tarptautinė vadybos sistemų sertifikavimo įstaiga „Global Inter Certification“.

Sertifikavimo metu yra vertinama ar bendrovė atitinka konkrečius ISO 14001 standartų reikalavimus.

„Compensa Life Vienna Insurance Group SE“ priklauso „Vienna Insurance Group Wiener Versicherung Gruppe“ (VIG), lyderiaujančiai draudimo grupei Vidurio ir Rytų Europos regione. Šią grupę sudaro apie 50 draudimo bendrovių, turinčių per 25 tūkst. darbuotojų ir daugiau kaip 22 mln. klientų, trijose dešimtyse šalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.